21

Анонимен

преди 11 месеца

Нито един руски управник не е казвал, че украйна ще се вземе за 5 дена, докато укронацистите от половин година говорят за контранастъпление, което няма как да стане. За да се направи подобно нещо са нужни поне 2 млн жива сила хиляди танкове и бронирани машини, много бойни кораби и стотици самолети, но толкова техника няма в геipoпа и кравария взети заедно. Все още Русия ги жали, иначе биха и натрескали вакуумните бомби и уsрайна ще се превърне в едно голямо гробище.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Плановете за Марс са ясни. Руснак на Марс няма да стъпи! Не щото ше ги ограничаваме, а щото просто не могат колкото и да се напъват.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Вие като си напишете нещо, четете ли го въобще? "Затрупани сме с идеи за това как можем да използваме AI продуктивно ...", ама с предупредителни бележки за възможности за контрол на обществата, манипулиране, разчистване на сметки между конкуренти. Оттам нататък, всичко ви звучи "Уау, ако беше в тази война, можеше..., а пък в онази..." Иха! На кого го давате да го използва и какви точно са вашите бъдещи планове за Марс? Ще стигнете - зад Марс!

18

Анонимен

преди 11 месеца

На 18 ноември калифорнийски съд осъди Елизабет Холмс, основател на биотехнологичния стартъп Theranos, на 135 месеца затвор (малко повече от 11 години). Освен това основателят на компания, която обеща революция в медицинските кръвни тестове, трябва да плати 121 милиона долара обезщетение на инвеститорите. През десетте години от създаването си през 2003 г., стартъпът Holmes е събрал около 700 милиона долара инвестиции от най-богатите хора и компании в света, има двама бивши държавни секретари на САЩ в борда на директорите си, а до 2014 г. оценката на компанията достигна 9 милиарда долара .

17

не може да бъде!

преди 11 месеца

на война се случва всичко -най-вече се случват неща от които хората страдат до края на живота си.Но на война никога не се случва това което е предвидено първоначално и даже планирано подробно !?Войната много често си прави шеги със стратезите, а нашите стратези вече са за смях и на кокошките!?Бих искал най-вече да им кажа да не бързат с прогнозите...интересно ми е какво щяха да пишат в интернета ако живеехме във времето когато Наполеон е превзел Москва ...а и тогава е имало интеркоалиция?

16

До Имаш Телеграма

преди 11 месеца

По цял ден ли се самооблъчваш с евтина руска пропаганда?!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Резултата е ясен. Украйна ще разполага с изкуствен интелект докато Русия дори няма естествен интелект на бойното поле. Алелуя!

14

Мариуполь

преди 11 месеца

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна. Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук. Тук като видите градските разбити панелки е все едно Бахмут.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Нема такова нещо като изкуствен интелект, има просто компютърни алгоритми :)))

12

AAAAAAAAA

преди 11 месеца

Украйна никога в миналото не е съществувала като самостоятелна държава, няма я на нито една карта на света, НЯМА И ДА СЪЩЕСТВУВА. Украински език също няма. Краден е от руския и полския

11

Дай ми кинти

преди 11 месеца

Укрорайха не стига, че е фалирал от 1 година, ами дава и ултиматуми на нато нацягите, че ако не му дадат оръжие и пари и не го пуснат в алианса повече няма да се среща с тях. Хахаха смешен еврейско-сатаниски джуджак. А някой знае ли къде е Залужни? Да не е вече при Бандера?

10

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна отдавна е " военен полигон" и на Русия и на " Запада"!-:)) Укрите само,не го знаят още! Другото което е,че Русия трайно се настани там! И нито Запада и Западните " оръжия" могат да я " изгонят" от Там! -:) Та Русия бавно и целенасочено във времето,ще Си постигне целите!-:) Греша ли? Не!Украйна е Съсипана Предостатъчно вече!

9

Даааа

преди 11 месеца

Понеже в укроНАТОвските фашаги няма и грам естествен интелект, ще се опитат с изкуствениа нещо ако могат постигнат. В крайна сметка единствената дестинация за НАТОвските *** винаги ще е ада

8

Анонимен

преди 11 месеца

За какъв интелект да говорим, над 250 хиляди руснаци дали фира... в някаква утопия.

7

да

преди 11 месеца

с изкуствен интелект укрите щели да победят русия!....чудя се до колко трябва да си изперкал да дрънкаш такива простотии!...докато си крият от руските ракети в катакомбите ще измудрят някой интелект

6

Кот такоз

преди 11 месеца

Коет си е, си е!

5

!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 месеца

Засега се е превърнала в полигон на най нискоинтелигентните западни, фашистки, медийни осирания

4

Анонимен

преди 11 месеца

Изкуствен интелект се използва още от виетнамската война . Ракетите виждат целта преследват я . Разпознават по голямата цел и атакуват нея . Тези работи ги има отдавна . Нищо ново не са . Новото сега са старттъпите за усвояване на нашите пари чрез членството и изкуствения интелект . Много пари се усвоиха чрез тази нова измама - старттъпа . Американците вкараха в затвора една стртъпова мошеничка за 11 години за некви чудо илачи като пробиотика на нашия мошеник а тука мошеника стана премиер :)

3

Анонимен

преди 11 месеца

Aйge нeмa нyжga...

2

Анонимен

преди 11 месеца

Пшеницата е отровена в Украйна от ракетите. Много добре направихме, че спряхме за една година вноса оттам.