18

Моше

преди 11 месеца

Ти да видиш... Ама верно ли? Просперираща България? Дето за поредна година показва висок икономически ръст и как се повишавали заплатите... и че живеело все по богато... Дето вече ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ е Демокрация, член на НАТО и Европейския съюз. Че ние се гласим ако не тая година, догодина да влезем в Шенген... пък всяко трето дете от бедно семейство. Ахааа, правителството ни ходи на инструктажи на "Козяк" ... мнохохилядни митинги в подкрепа на членството ни в НАТО... Ама Путин бил виновен.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Гъзете се още на хазарина Сорос, на МИ 6 и ЦРУ и скоро ще сме на първо място. Целта им е да ни затрият , както някога еврейска Хазария е разбила арийска България, която е била на територията на днешна Украйна и Русия.

16

?

преди 11 месеца

На кое място сме по отношение на риска градивен гражданин или гражданка да остане без потомство, защото успява да създаде условия за отглеждането поне на едно дете едва тогава, когато жениите вече навлизат в климактериум, а на мъжете самолетът е вече безнадеждно приземен? Това обикновено са хора, които никога не са били на социал, но могат да разчитат само на труда си, за да се издържат и за да издържат евентуалните си деца.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Точно тези деца, които СА уж в риск от бедност, папат най-много готови и СИГУРНИ пари, за които е 100% сигурно, че ще бъдат "кихнати" от банкомата всеки месец, на уточнената дата. Останалите деца, за които се счита, че НЕ СА в риск от бедност, никога не могат да знаят дали и следващия месец мама и татко ще вземат заплата. Защото тяхната издръжка зависи само от труда на родителите им и от коректността на работодателите. Умниците от УНИЦЕФ дават ли си сметка какво означава това?

14

Далеч от BG

преди 11 месеца

Това са глупости,първи сте.

13

пепи

преди 11 месеца

Сменете уницеф .

12

Анонимен

преди 11 месеца

Ее неее верно първи сме вечно първи бедни

11

Анонимен

преди 11 месеца

И аз се учудих, че не сме първи.

10

Че това е

преди 11 месеца

Прогрес . Вече не се показваме винаги на последно място . Вече сме 2-3 отзад напред ! Благодарение на другите страни с руско влияние - Унгария , Хърватска ...които често ни изпреварват

9

КОЙ Е КАЗАЛ

преди 11 месеца

ЧЕ ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА ИМА РОЛЕРИ, КЪНКИ, КОЛЕЛО И Т,Н, ?

8

МАЙКА КОЯТО РОДИ

преди 11 месеца

ДЕТЕ С УВРЕЖДАНИЯ, ОЩЕ ТАМ НА МАСАТА ДА И СЕ ВРЪЗВАТ ТРЪБИТЕ

7

ДЕТСКИ И ПОМОЩИ

преди 11 месеца

САМО ЗА РОДИТЕЛИ НАВЪРШИЛИ 18 г. И ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

6

В САЩ

преди 11 месеца

РОДИТЕЛИ КОИТО РАЖДАТ ДЕЦА, НО НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ ОТИВАТ В ЗАТВОРА

5

До 4

преди 11 месеца

Абсолютно. Подготвили са товарните вагони на централна гара. Днес потеглят в 12 вечерта за Норвегия. Ходете на централна гара да спрете влака. Легнете върху релсите. Не трябва един влак да премине.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Сега опряха до децата за да могат децата да не са в риск трябва по големите от децата да не са в риск Има ли риск за възрастните има и за децата защо се почва от краката за главата а не обратното Има ли сигурност за възрастните има и за децата а не обратното възрастните се грижат за децата не могат ли еъзрадтни да се грижст за себе си няма да могат и за деца да се грижат

3

Кръвен данък в ЕС

преди 11 месеца

Точно затова ЕС гласува насилствено въвеждане на Истанбулската конвенция, за да дойдат да ни вземат децата за еничари, както през Османското иго. Преди 150 години Османската империя вземаше кръвен данък, сега ще го взема ЕС.

2

Анонимен

преди 11 месеца

То и деца няма така че всичко е точно. Къде са тия бедни деца. Няма ги. Само пенсионери и кучета и останаха в тая държава. Навремето имаше училище във всяко село. В градовете учеха на 2 смени защото нямаше място. И всички училища работеха Смятайте колко много деца е имало навсякъде. А сега закриха всичко. По селата отдавна няма хора. В градовете училищата са на 50%.

1

Едно време баба

преди 11 месеца

ми разказваше на село в каква мизерия са живеели. Казваше, къщата ни беше на два етажа. На първия етаж бяха коня, кравата и козите, а на втория ние. Шест деца са били, в едната стая децата, в другата майката и таткото. Мизерия!