9

Анонимен

преди 11 месеца

На Леврон Харцуциням, Красен Старчев и Владимир Заимов.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Чие беше това частно НПО, кръстено "Институт за пазарна икономика"?

7

Диана

преди 11 месеца

Хубава работа! Прокурорите да не били под влиянието на главния прокурор, значи...Ами тогава защо изобщо ще има главен прокурор? Да премахнат директно тази позиция, ама не им отърва - искат техен човек там ясно...Не може главния прокурор да не контролира прокурорите - той е техен началник и отговаря за тяхната работа! Фактът, че БСПтата не са доволни от това е красноречив, че той сим гледа добре работата днес - явно им пречи в техните гешефти...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

6

Майка плачее...

преди 11 месеца

Ходихме да му леем КУРшум на детето. Един проблем обаче ни забави.. беше се бая пооцапало детиту и още мирише на сяра, комшиите се чудят от какво мирише от куршума или от оцапаното. Абе Божанкоф.. о-къка позициите днес яко, ейй... Я му дайте НСО, че мамата си окака..

5

Анонимен

преди 11 месеца

- И ти ли, Радо?. - И аз, Киро!

4

Анонимен

преди 11 месеца

"И ти ли, Вуте" се изказа на метеното.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Този институт предполагам се спонсорира от задокеанско НПО няма лошо но трябва да работят по задокеанските правила защото тука няма никакви !?!

2

СУВЕРЕН

преди 11 месеца

На обикновения човечец, дето с честен труд си е спечелил парите,не му пука кой е главния прокурор. Но...на олигарсите им трепери под лъжичката и не им е се тая. Затова си изнесоха част от бизнеса зад граница и имоти си купиха там...Ех...къде изчезна тефтера на Луканов. Няма да е зле да стигне до прокурора та да ги подбере наред.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Системата за национална сигурност се прегрупира , предателите и престъпниците ще ядът хурката на голо..