53

Тон

преди 10 месеца

Няма да стане на тяхната,ако ще светът на опъки да се обърне,пипнат ли децата-изгарят!!!!! Ако трябва България ще се раздели но *** няма да следваме!!!!!

52

Аз

преди 10 месеца

"'Аз няма да се женя и няма да съжителствам с жена. ''То и до сега рядко някой го правеше,сега хептен.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Съвета на Европа случайно да се състои от хора с обратна резба и занижено чувство за отговорност?

50

Хаха

преди 10 месеца

От една страна да,това е целенасочено разрушаване на традиционното семейство,но не е ли в България то на изчезване отдавна?Например аз женен почти не познавам,а съм на 33.Малко е фалшива тая борба в БГ за семейството,като почти никой не се жени...

49

Анонимен

преди 10 месеца

Конвенцията предвижда свръх права за извратените, и никакви такива за нормалните. И като се намножат обратните и ч-рните, икономиката европейска я чака неспирен подем в посока дъното.

48

Само питам ..

преди 10 месеца

А някой чел ли е тази конвенция? Не че нещо ама като се зачетох в нея не видях никаква информация КАК да се предотвратява или намалява насилието. Всичко в тая конвенция Е НА СЕИРДЖИИСКО - КЛЮКАРСКИ ПРИНЦИП... Как жертвите трябвало да разказват с големи подробности какво им направили... и как.. НО НИЩО как ще бъдат наказвани насилниците.... И нито дума какво се случва ако насилника се окаже ЖЕНА или третополов.

47

Анонимен

преди 10 месеца

ЗОЗО да черпиш !!! Днес е твоя ден. Сега като пиемат и за насилието над жените вече ще си защитен

46

Анонимен

преди 10 месеца

Не тритре ИСТИНАТА. ТУРЦИЯ Е ПРЕМАХНА И ТОВА Е ФАКТ!!!

45

Анонимен

преди 10 месеца

С тази конвенция да не би да си мислят че ще спасят жените които се чу кат с чужди мъже? Моята ако я набарам с чужд мъж ше и завра главата в за дника. Дали конвенцията ще я спаси?

44

Анонимен

преди 10 месеца

Честито на Зозо, Българин, Сата Нато, Космонавт и другите третополови биполярно увредени във сайта

43

Съветът на Европа

преди 10 месеца

- сатирично, риалити шоу с образователен характер, предназначен аудиторията от източна Азия. Сериалът показва нагледно на младежите, защо е добре да си обичаш родината и до какво води прекалената толерантност спрямо малцинствата, до къде води демокрацията и колко жалък може да бъде капитализма в опитите си да доминира.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Този почти потънал кораб нар. ЕС смята, че може чрез корупцията, която е силно внедрена във всичките му структури да завлече и държави като България към сатанинската си тиня. Колкото и корумпирани плевели да имаме в политиката, те да вървят към огнената геена, но българският народ този път няма да се качи на кораба !

41

Христо Христов

преди 10 месеца

90% у нас СТЕ европеидни про'с'таци, които подкрепят дискриминацията на мъжете. Факт. Борисов е прав, че само мачкате заслужавате.

40

до Жена съм

преди 10 месеца

Именно! Не съм чул нито чел в българското законодателство да е написано, че насилието е позволено.

39

жена съм

преди 10 месеца

Насилието е престъпление, без значение срещу кого - мъж, жена, дете, животно! И е криминализирано във всяко законодателство и без ИК. А равенство между половете може да има само в правен аспект, но не и във физиологичен. С раждането си сме определени полово - хромозоми ХХ или ХУ. Всичко друго е извращение!

38

Зелен Демократ

преди 10 месеца

Изключително нужна и чакана конвенция, с лек хомосексуален уклон, громящ противоестествената връзка между мъж и жена! Също заклеймяваща основната клетка на злото-традиционното семейство!!!Респект и Поклон!

37

Анонимен

преди 10 месеца

А конвенция за борба с насилието срещу мъже кога??? Противното е дискриминация!

36

Анонимен

преди 10 месеца

на мама и тати сега как да им викам - мама и татко или родител 1 и родител 2

35

МЪЖ

преди 10 месеца

Аз няма да се женя и няма да съжителствам с жена. Всеки да се оправя сам в живота! Явно жените това искат, щом и дума не проронват срещу дискриминационни към мъжете конвенции.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагам лозунга на ЕС да бъде: "*** от всички страни, обединявайте се". Одата на радостта ще звучи навсякъде. Икономика и промишленост няма да има, образование - абсолютно забранено. Децата вместо това ще решават тестове - с избор от кой пол са.