95

съсед

преди 11 месеца

по-добър от боко, по здрав от боко, ще живее повече от къро и генов, жучич . то му личи от снимкатамеркел ще го изпревари към по-доброто място

94

Хахаха

преди 11 месеца

Ако се използва тактическо ядрено оръжие от Беларус, тази държавица няма да съществува и ще бъде изпепелена барабар с измисленото си население за 2 часа, а руската фашистка федерация ще бъде затрита за 12 часа.

93

Жив е той, жив е

преди 11 месеца

Нищо му няма на хипохондрика, само прави фасони, за да стане център на внимание. Кремълският гнoм ще го изпревари във всеки случай и то съвсем скоро.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Аз пък чух, че зелката са я утепали, а дементния е на системи

91

Анонимен

преди 11 месеца

Синът му се бил отправил към чайна, явно е станало нещо и селяна Лукашенко му е станало нещо :)))

90

Анонимен

преди 11 месеца

Впрочем, в Литва избраха за президент открит гей. И сега, ако в Кремъл кажат "естонски литовски латвийски пeдepаcи", това вече няма да е обида, а похвала... Добре е.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Лукашенко има трима синове, кой от тях е отлетял за Пекин?

88

Анонимен

преди 11 месеца

Владимирович да обединява Руската Федерация и Беларус и да пооори евро.ейски задни части

87

АнонимеН

преди 11 месеца

СИНЧЕТО Е ИЗБЯГАЛО В КИТАЙ! ЩОТО ДРУГАДЕ НА ЗЕМЯТА МОЖЕ И ДА НЕ ОСТАНЕ ЖИВО!

86

абе

преди 11 месеца

всички са диктатори, желаете им лошото - ще останат да живеят вечно бай пън и урсулата,особено зеления плъх - най-добрите, най-демократичните, най, най...глупа-ци сте и такива ще си умрете!

85

РУСОФИЛА

преди 11 месеца

Ето така и за Кокаин Червенски ще летят скоро самолети......

84

Адмирации

преди 11 месеца

Русия поддържа тясно сътрудничество с изпълняващия съвет за национална сигурност, който в момента ръководи Беларус, ако информацията за смъртта се потвърди, то ще бъде насочен референдум за присъединяване на Беларуската Республика в Състава на Руската Федерация, като сигурността и ще бъде обезпечена, дори вече там има ядрено оръжие.

83

путин да внимава

преди 11 месеца

в картинката, понеже това го чака и него, а след това ще бъде забравен

82

Off

преди 11 месеца

И всичкото това, щото пи чай с жижака. Що му трябваше?

81

Благодаря ти Сорос

преди 11 месеца

До Патриот Възраждане *** разпенен, колхози няма в Русия! Имаже в СССР. Виж си опорките, спираме ти хонорара - с поздрав, твой Сорос.

80

Анонимен

преди 11 месеца

95, уважавам твоя опит. Явно ти е слагал това късото и сега не си доволен май. Няма как да знаеш дали му е късо или дълго, ако не си го отнесъл поне един път отзад.

79

Милиони го обичаха

преди 11 месеца

и излизаха на улицата ,а той търчеше обезумял със автомат и гледаше как беларуския и руския омон млатят народа му ! жАЛКО ЧЕ ОТ ЗАПАДА НЕ СЕ ВНЕСЕ МАЛКО ОРЪЖИЕ ,ЧЕ ДА ВИДЯТ БЕЗРОДНИЦИТЕ КОИТО БИЕХА какво е когато хората могат да отвърнат !

78

Анонимен

преди 11 месеца

До Станислав Абе ти отворко, защо не се махнеш в Украйна бе? Нали там е най-доброто място според твоите идоли от Краварията? И за какъв се мислиш, че нареждаш кой къде да заминава? Точно такива празноглавци като тебе се друсаха на площада срещу 50 лв от правилното посолство и викаха "Кой не скача е червен". Ето го и резултата от безумното им поведение - виж си държавата, полицията, армията, здравеопазването и образованието - кръгли нули. И естествено, населението се топи тук.

77

Звездите говорят

преди 11 месеца

Путин е поискал от Лукашенко да се изстрелят ядрени ракети от Беларус. Затова тъпата *** се е разколебал. Путин е видял това и е наредил да го отровят. За малко е станал гаф с представител на Афганистан. Той е видял всичко и са го ликвидирали

76

Анонимен

преди 11 месеца

Аллах да го прости