28

Оня

преди 10 месеца

Реклама с цел Бетономорието да привлича клиенти !

27

Практичен

преди 10 месеца

До Запознат - Ако дойдат у нас на селскостопански туризъм, храната ще им е евтина, защото ще си я приготвят сами на котлон в някоя селска къща, а продуктите ще си ги купуват направо от местните производители.

26

Да дойдат у нас,

преди 10 месеца

на селскостопански туризъм! Имаме недостиг на работна ръка. Имат ли представа колко укрепнали физически и загорели от слънцето ще се приберат у дома си, след като 20-ина дена или един месец потичат по баирите след овцете, или берат плодове, или прекопават градини след дъжда, за да не буренясат? След 11 месеца работа на бюро в офис, такава ваканция ще е най-здравословна. Поне да дойдат да опитат. Може да останат приятно изненадани как ще им се отрази на здравето и през 2024 г. да дойдат пак.

25

Запознат

преди 10 месеца

Най-скъпата храна в ЕС е гърция и то не от сега , по островите не съм ходил но в Атина дори едно кафе в заведение излиза солено. Ако решиш да отпуснеш в таверна накрая ще ти нарисуват сметка от която после ще ти омекнат капачките. Гърция е скъпа дестинация посилна само за хора от голямото добро утро които не си знаят парите....

24

Анонимен

преди 10 месеца

Санторини не знам как е, но на Миконос от много години цените и на хотели, и на храна наистина са обирджийски. Отделно това е единственият от всички гръцки острови, на който от летището до града няма автобус. Явно искат само най-богатите да отиват там. Но дори европейците са възмутени от високите цени.

23

Александър

преди 10 месеца

Задава се следващия транш за маляките от Брюксел! Англичани те от кога ходят в Малта и Маро ко! А в Малта и апартаменти за продан има и няма опасност *** електорат на парламен та да ги обере! Щот там полиция та работи, ане като у нас съпрово дена от сополиви ***, неможещи да пишат!

22

Александър

преди 10 месеца

Германците май купиха един остров, ще купят още! Не е като у нас! Руснаците на пускат, а от Брюксел не ни искат!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Санторини - синьо-бели къщи по баирите и НИКАКВИ плажове - жалки ивици с *** и камъни! Цени - умопомрачителни!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Да, много високи цени, сякаш искат за една година да станат милионери.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ми то кат на Велинград.

18

Пазар брат

преди 10 месеца

Докато има балъци-туристи, които са готови да плащат високите цени, ще има и тарикати-хотелиери, които ще искат тези високи цени.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Като некой селянин ми каже, че бил ходил в Гърция, почвам да се смея :)))

16

Мишо

преди 10 месеца

На Санторини се ходи с влогърки и травъл адвенчър инфлуенсърки да си пълнят инстата, а вечерта - дупките. Не е евтино (около 6-7 бинки допълнителни), ама понякога си заслужава, щото се раздават здравта, а някои не държат на гумата.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Смешните гърци ли да ги храним, това ли изисква статията...хахахаха :))) Като изгониха българите от беломорска Тракия, след ВСВ, не ревахте толкова за полу-пустинята Гърция :)))

14

Нямаш левче за WC ?!

преди 10 месеца

В Гърция е по-евтино!

13

Е,няма нищо

преди 10 месеца

пак ще сме там на почивка :) Няма да претоварваме с работа хотелиерите на Слънчака... Нека си починат на спокойствие и тишина с ВИП-укритата :)

12

Бай Тодор

преди 10 месеца

А нищо за хотелчето на кака *** на Халкидики?

11

Царевицааааааааааааа

преди 10 месеца

За нашето море важи: ако не се надрискашш, значи не си ходил на море

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ако питата Катимерини ще кажат това за Бетономорието.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Винаги са ни забивали нож в гърба, не требва да ги храним византийците :)))