36

Анонимен

преди 10 месеца

На морето дупка, чака рака де!

35

Гълъбът на Мира

преди 10 месеца

Гъвкаво да си раздадат субсидии за последно, защото идва редовното правителство, а др. Радев емигрира в Приднестровието...

34

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Няма да се плашете ще направим как-то в Америка ще вдигнем тавана))!

33

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименПенсиите ще са. Две години се опитват да бутнат пенсионерите с "ваксини" и не стана. Сега студ и глад докато не отърват хазната от присъствието си.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистите обичат да крадат. Пък и друго нищо не могат да правят. Това са едни обикновени селяни, които първо национализираха всичко, после си го приватизираха и сега пак нямат. Защото са си селяни. На руснаците са им трябвали такива неуки хора, че по-лесно да ги командват.

31

Анонимен

преди 10 месеца

От последните 24 месеца сме управлявани 18 месеца само от служебни правителства. Само един път имаше редовно избрано правителство за 6 месеца, което беше свалено от хартиената коалиция. Та така 18 месеца се управляваме от президента, но на служебните му министри ПП-ДБ са им виновни за тяхнотото управление. Странна логика!

30

Анонимен

преди 10 месеца

А при лошия Борисов с пачките в чекмеджето и къщата в Барселона бюджетът винаги беше на излишък а външния дълг намаляваше... Ама тъй то, няма толкова богата страна която може да изхрани комунистите.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Румката уби бизнеса и сега очаква данъци! Е няма как да стане! Този човек е вреден за държавата и изобщо не се вписва в моите представи за президент!

28

Мнение

преди 10 месеца

Служебното правителство на Радев е вредно за държавата!

27

Право на мнение

преди 10 месеца

Най-некадърната финансова министърка Росица Велева.

26

??

преди 10 месеца

До Бюджетни абсурдиТова се случи по време на предишното редовно правителство на ПП.Публикуваха пълен списък с всичките държавни поръчки коя фирма колко е езела. Не знам дали още я има публикувана тази информация, но може да се намери.

25

Ванга

преди 10 месеца

Време е тази дебела тьотка да се разкара и Асенчо да поеме нещата...

24

Христо Христов

преди 10 месеца

Демек 50% от нарастването в бюджета идва от ЕС? А неграмотните и некадърни мързеливи европро'с'таци, дето чакат ЕС да им ДАДЕ "европейски МРЗ" ревът, че от посолствата ги командвали. Я млък пла'з'модии такива! ПП. Недоразумението евроатлантическа българия трябва да бъде закрито, заедно с евроатлантиците и.

23

Анонимен

преди 10 месеца

На България и трябват старчески домове, пенсионерски клубове и хосписи. Всичко друго може да се съкращава. Например имаме 50 университета. И 3 ни стигат. Който има пари, си праща децата в чужбина да учат и без това.

22

Бюджетни абсурди

преди 10 месеца

Чакам да видя кое правителство и кой кмет е готов да въведе 100% прозрачност в невоенните (и не на спец службите) държавни разходи. Примерно искам да видя за какво по-точно отиват парите за ***. Колко за заплати, на колко души, колко за камиони, за колко камиона, колко за гориво, за колко литра, колко за чували, за колко чувала. За да видим къде има и къде няма надплащане, къде се взема повече от колкото трябва и къде не. Всички договори/поръчки трябва да имат разбивка за всяко нещо в тях.

21

Анонимен

преди 10 месеца

лЕЛЧЕ НАМАЛИ РАЗХОДИТЕ. сПРЕТЕ ПОДМЯНАТА НА ЗДРАВИ МАНТИНЕЛИ НАПРИМЕР. АЙДЕ ПО-ЛЕКО С ДАЛАВЕРАТА ЧЕ КАТО КИРЧО И АСЕНЧО ХВАНАХА ВЛЪСТТА ПЪРВИЯ ПЪТ ЗА СЕДМИЦА ОПУКАХА 12 МИЛИАРДА. сЕГА КОТО ГЕПЯТ ВЛАСТТА САМО ХАРМЕНЕ ЩГЕ ИМА. ПРЕЗИДЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЧЕ Е ИЗБРАЛ ТЕБЕ КИРЧО КОКЧО И ДЕНКЧО... И ШИШЧО... ИЗВИНИ СЕ БЕ

20

Анонимен

преди 10 месеца

Много нещо има да се затваря. Това общини с под 1000 човека население, болници, санаториуми, училища без деца в тях, детски градини, съдилища, прокуратури, МВР-чантаджии и т.н. и т.н. Да се чуди човек откъде да почне.

19

Kiro

преди 10 месеца

По-добре е да се емитират ДЦК-та и с тях да се финансира отколкото да опоскаме резерва и да се наложи да префиксираме набързо лева на 4:1 за евро.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Да не забравяме, че служебното правителство изпълнява бюджета, изготвен от Асен Василев

17

Бюджет

преди 10 месеца

Спрете да харчите толкова много! Много се радвам, че по закон трябва да има нулев дефицит, ако не се приеме бюджет. Аз гледам да харча по-малко от колкото печеля а държавата все е на кредит. Разбирам да харчите за инвестиционни цели - за неща като електроцентрали, магистрали, напоителни съоръжения, пристанища, терминали, метро и подобни, но има смисъл само ако парите ще се върнат в държавата и кредитите които вземате ще се изплатят за по-малко от 20 години. Спрете да ни пилеете парите!