159

Анонимен

преди 11 месеца

Страхливата мутра Борисов, майстор по кражби и пцеляване предаде цял народ и държава за да спаси г.. за си!

158

Отбор крадци!

преди 11 месеца

Коалиция за запазване на ИМУНИТЕТИТЕ!

157

Анонимен

преди 11 месеца

Професионален психолог: Киро и Кокорчо доказани психопати!!! https://youtube/watch?v=u5RyMjENeqM

156

Анонимен

преди 11 месеца

ПП украински евреи от западни държави, такива взривиха Украйна преди години. Няма да допуснем това! А Бойко, който служи също на чужденци и тях и си подадват топката, кой ви управлява досега през Бойковото управление? ГЕРБ, ДСБ, ДБ. Същите взеха и властта сега! ***!

155

Анонимен

преди 11 месеца

"Кой е ДАНИЕЛ ЛОРЕР?ЛОРЕР е роден в ШВЕЙЦАРИЯ, израснал е в Белгия, произход турски евреин от рода Челибон агент на Мосад. Завършил е Компютри и информатика в ТЕЛ АВИВския Технически Университет стартирал с 1-ва стартъп платформа в ИСТАНБУЛ където направил първите милиони. ЛОРЕР на иврит се превежда капитан, навигатор, командир издаващ КОМАНДИ, направляващ."

154

Даскал Кольо

преди 11 месеца

С Тагарев- военен министър.....стягайте ковчезите български войничета.....

153

Анонимен

преди 11 месеца

Ти не я познаваш, но тя познава жената в Барселона, която ти познаваш, която живее в къщата, въпросната. За която испанската преса писа след разследването им -- това е къщата на премиера на България.

152

Анонимен

преди 11 месеца

Къде са парие изнесени със самолета на авиоотряд 28, мутрооооо?

151

Анонимен

преди 11 месеца

Украински евреи искат да поемата управлението чрез еврейско-американската партия ПП, аз не искам Майдан, твърдо не на ПП!

150

Дед Мароз

преди 11 месеца

Тюлип, искам те в панделата:) С пожелание за дългогодишно пребиваване при бай Ставрос...

149

Майдан ли? Не щем!

преди 11 месеца

"ПИАР-кампанията на Продължаваме промяната на Киро и Асен бе водена от израелската ПИАР компания CIY Global. която е собственост на генерал.ДАНИ ЙАТОМ шеф на МОСАД (ген.Йатом произход украинец от гр,Черневци).От гр.ЧЕРНЕВЦИ е НОВАТА украинска посланичка млада специалистка сексоложка. БОКО Тиквата 12 години развява ФЛАГА с 2 СИНИ линии в сградата на МВнР пред очите на всички български тв-зрители, което е ПРОЕКЦИЯ на ИЗРАЕЛСКОТО знаме.Ментор на КИРО ПРОСТОТО в Харвард е бил професор Стийв Йардлинг щатен агент МОСАД."

148

Край

преди 11 месеца

Ех Бойче и твойта не е лесна - от едната страна Магнита /Посолството/ те дебне от другата страна Каскета /Шиши и Доги и руснаците/. Сега полягаш на Посолството ама и ония с каскетите не прощават.За България е най-добре Президента да управлява доде трае турболенцията.

147

Анонимен

преди 11 месеца

Ах Бойко - мас ти йо долна. По-ниско не си падал никога. Дори когато беше уж победител пак те над упи ха.

146

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно чух като говорещия каза 7/10 процента какув мандат изпълняват тогава ?

145

Анонимен

преди 11 месеца

До предходно мнение. Какво престъпление към републиката е имал предвид Николай Марков защото така думите звучат като извадени от Контеста.

144

Анонимен

преди 11 месеца

Прави ми впечатление че средствата за масово осведомяване и някои уж независими представители на един вид морално "нелигитимни" органи с изтекъл мандат много бързо приеха риторика и поведение стил "пълзящ фашизъм" както правилно го определи един значим политически лидер.

143

ИНТЕРВЮ

преди 11 месеца

НИКОЛАЙ МАРКОВ: ПРЕХОДЪТ ЗАПОЧНА С ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ РЕПУБЛИКАТА - ТАКА И ЩЕ СВЪРШИ.

142

ЬЬЬ

преди 11 месеца

пп нямат моралното право да се вживяват в управлението на страната с политически фигури.Такива персони само ще продължават доограбването на и без това ограбената държава.

141

Анонимен

преди 11 месеца

Да не е посмял! Кой му дава право на Борисов, да продава вота на избирателите, на ГЕРБ?! Това е подигравка с тях. Не е вярно, че ПП и ГЕРБ имат сходни виждания за държавата, ПП откраднаха от ГЕРБ, за да си осигурят подкрепа към властта. Наместиха се като кукувица в чуждо гнездо. Старото СДС го няма и нека шарлатаните да не се изживяват като седесари, защото не са. Те са деца на комунистите, които разбиха онова СДС, отвътре.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Омръзна ми туй, постоянно да ядеш, постоянно да пикаеш, постоянно да се... ереш, постоянно да се еее...бебебеш, постоянно да избираш шкeмбaци и никъде да не виждаш юнаци без щкeмбaци!