125

cazzo duro

преди 11 месеца

До дежурните по путин :Как сте бе мишочета ?Търсите ли си вече нова работа ?Изкарахте ли някакъв курс ?Придобиете ли някакви умения ?Скоро няма да име кой да ви плаща за "работата". Да натискаш копчето "изтрий", ако някой каже нещо против жужи. :-)))Такива "специалисти" никой не търси.:-)))

124

Анонимен

преди 11 месеца

Този павиан снимката е свършен

123

Анонимен

преди 11 месеца

До до 134Ти май не си много наред с главата, да отида и да протестирам на жълтите павета в България срещу Путин???

122

до 134

преди 11 месеца

А така. Като сте били тука и сте били възмутени, що не отидохте да протестирате срещу Путин да си изтегли армията от Крим и Донбас? Кой ви кара да седите с пръсче в дупето и да чакате ескалация?

121

Анонимен

преди 11 месеца

До Цирк дьо КремлТук бяхме и се възмутихме. Осакатените живи, разкъсани до жилищният си блок, майка на една страна, бебе на друга, увиснали части от тялот, липса на ходила. Помним всички кадри. Понякога съм доста удивен от късата памет на хората.

120

Анонимен

преди 11 месеца

До Така е ..Никога запада не е уважавал Русия. Водили са се само от свои собствени интереси, а сега от голямо "уважение" провокираха Русия да проведе Военна операция в Украйна. И ако на някой му се струва тревожно, то САЩ+ винаги са искали да стъпят на Украинска земя. Линията Естония, Латвия, Литва, Беларус, Украйна, Молдова, винаги ще бъде гореща. Както запада не иска Русия да навлиза, така и Русия не иска запада.

119

Цирк дьо Кремл

преди 11 месеца

Къде бяха българските русофили като Украйна уж бомбандирала населението в Донбас 8 години? Не им бяха превели рублите от Кремъл или не им бяха готови българските паспорти?

118

Анонимен

преди 11 месеца

Комплексиран от джудже е лудо

117

Руснак

преди 11 месеца

Краварите май разбраха старата българска поговорка каквото повикало такова се обадило!Късно е кравари мандалото лопна.

116

Така е ..

преди 11 месеца

Само едно ще ви кажа. Путин приключи велика Русия. Никога няма да бъде същата уважавана и равноправна държава в между народната общност.Загубиха питомното ,сега гонят дивото.Кой разбрал , разбрал.Няма да повтарям.

115

Пенсионер

преди 11 месеца

До Бай Дрън 145 Още в казармата 68-*** година ни учеха че турците имат гаубици с ядрени снаряди .Това са тактически ядрени оръжия. След карибската криза , тези снаряди са премахната.И нищо не се казва руснаците имат ли оръжия с обеднен уран , или още не са откраднали тази технология.

114

Дядо Соци

преди 11 месеца

Жуж-а-ка ще бъде положен до Ленин , душата му да не получи вечен покой. Призрака му да се розхожда из коридорите на Кремъл. По голяма наказание от това няма.

113

Бай Дрън

преди 11 месеца

Глупости. Снарядите не са тактическо ядрено оръжия.Няма разлика между тактическо и нетактическо относно бойните глави.Разликата единствено е завоалирана в това, че уж едноте летят надалече, а другите не. Но да миндаваш пример за тактическо ядрено оръжие със снаряди...то по тая логика лтдавна Украйна има тактическо ядрено оръжие, само че снарядите не са такива, малоуМмници! Или поне англичаните не смятат така. А уточнете се и тогава заливайте пространството с фалшификации.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Буквално нова информация: 140-та звезда току-що се появи в почетния списък за загиналите служители на ЦРУ. Предполага се, че това може да се дължи на неотдавнашната атака срещу украинския бункер на ГУР. Може би това е просто съвпадение. Въпреки това, смъртта на международен терорист, работещ за главната терористична държава на нашето време, определено не си заслужава да бъде скърбена.

111

Анонимен

преди 11 месеца

Донецко направление. Продължават ожесточени боеве в района на Авдиевка, както на север от този укрепен район на ВСУ, така и на юг. Съобщава се, че ВС на РФ са извършили успешна атака южно от Каменка и са заели позиции на противника североизточно от Авдиевка и са изтласкали фашисткта гмеж от позиции в района на Красногоровка. По гмежта се нанасят масирани удари от РСЗО. В Маринка продължават позиционните битки в ниски сгради зад авеню Дружби. От време на време ВСУ правят опити за контраатака, които са потискани от руския артилерийски огън.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Бахмут и околностите. Северозападно от Бахмут, в района на Орехово-Василевка, фашистката гмеж се опитаха да атакуват позициите на ВС на РФ, но офанзивата беше отблъсната с подкрепата на артилерия. Гмежта със загуби се върна на предишните си позиции. Боевете продължават и на юг от Бахмут. Съобщава се за използване на FPV дронове. Има артилерийски дуели. Въздушно-космическите сили на Русия периодично нанасят удари по струпвания на зомбита и техника на фашистката гмеж в района на Часов Яр.

109

Анонимен

преди 11 месеца

В района се водят ожесточени битки. Освен това ВС на РФ атакуват позициите на гмежта в района на Масютовка. Руснаците настъпват в района на Новоселовски и Стелмаховка.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Луганско направление. В района на Белогоровка продължават боевете в горите. Снощи група фашистка гмеж (ДРГ) се опитаха да се промъкнат в тила на руските витязи, но бяха разкрити и унищожени. Войници на ВС на РФ се опитват да обкръжат Белогоровка, която в момента е в полуобсада. Руските десантчици(според непотвърдени досега данни) успяха да напреднат в гората с 2 километра, което може да допринесе за обкръжаването на Белогоровка, както и на Григоровка и Серебрянка. В района се водят ожесточени битки. Освен това ВС на РФ атакуват позициите на гмежта в района на Масютовка. Руснаците настъпват в р

107

Падането

преди 11 месеца

на Байдън: youtube/watch?v=kMpgohsbJG0

106

Анонимен

преди 11 месеца

Носете си новите дрехи, момичета и момчета, защото идва ЯДРЕНАТА ЗИМА...