21

Анонимен

преди 10 месеца

Защо още такива отявлени агенти на ДС заемат висши държавни позиции и всеки ден по медиите разясняват нещо си на хората..?

20

Анонимен

преди 10 месеца

"Майсторе"ти ли беше в основата на това прословуто Ала-Бала?

19

Анонимен

преди 10 месеца

И кой съхраняване мадуровските машини? Частна фирма близка до ПП, вместо държавата. А и там не бяха сигурни. С тези машини лесно може да се манипулира вота. Затова, трябва да се премахват от изборите. С хартиена бюлетина гласуватхв целия ЕС.

18

ДА

преди 10 месеца

Ами нормално е съзнателно да се готвят да нарушават законите, ако искаме да излезем от това блато! Защото имено удобно приеманите закони последните 30 години, водят до това състояние днес. Та ако искаме да излезем от блатото, волю-неволю ще трябва да се наруши някой и друг закон. Иначе ако се спазват законите няма излизане от кошарата, те са оградата. Искаш ли да излезеш от кошарата - прескачаш оградата!!!

17

Ха-ха-ха

преди 10 месеца

И ние ядеме доматите с колците! Удивително е , как могат да те гледат в очите и сладко да те лъжат? Били използвани "авторитета" на Радев, и това било цялото "Ала-бала"? Колко ли години ще ни трябват, за да излезе истината за машинките на Мадуро! Някаква частна фирма, щяла да бъде по честна от държавата??? А и ПП-тата вече бяха нарекли Радев "срам за България", още преди изборите!

16

Изнервен

преди 10 месеца

А ве, тарикат, а Радев не беше ли преизбран до голяма степен и заради подкрепата на ПП и ДБ?

15

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе,верваме ти

14

Анонимен

преди 10 месеца

10 Спектакълът на Гешев "Чисти ръце" няма да завърши с желания ефект. Магистрати ще продължат да изпълняват политически поръчки и да бъдат зависими от криминала. Както в Италия. Може би по-малко, но ще продължат. Гешев само печели време, преди да бъде сменен.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Шокиращо е това, че президентът пренебрегна лъжата за гражданството.От тогава тези решиха, че всичко им е позволено.Не съм мутра, нито професор, гражданин съм и не паса все още трева.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде, да не увърта, всички знаят, какво означава фразата "ала-бала с президента". Тя е казана след като Киро просто уточни, колко % са интелигентните българи, според него- 7-10%. Значи, без алабалата с президента, ПП нямаше да имат толкова голям резултат на избори. А и всички видяха какъв ужас и силно вълнение, паника и объркване, предизвика в залата, гласуването на закона за избори без машини. Какво означава "Дневникът е подправен" и рязкото увеличение на гласували за ПП в махалите, следобед

11

До 5

преди 10 месеца

Защото видяхме как на изборите,организирани от служебното правителство на Радев и неговото МВР,как една партия(ДПС), си напазарува цяла друга партия (ИТН).

10

Христо Христов

преди 10 месеца

Повтарям за про'с'таците: "Факт е, че Радев погази Конституцията и СЪЗНАТЕЛНО ПРОДЪЛЖИ да я гази."

9

Христо Христов

преди 10 месеца

До така е/3 "Признавам, че даже аз гласувах за Киро и Асен на изборите след първото служебно правителство, в което бяха министри." - признаваш си демек, че си про'с'т европеид от тези дет заслужават да бъдат мачкани (както каза АКАДЕМИК Бойко Борисов). Още преди тези избори за които говориш беше чсно, че: 1. са мошеници поставящи себе си над Конституцията; 2. са мошеници лъжещи за дипломите си.

8

Разбира се,

преди 10 месеца

Че Президентът има нужда от Гешев.Нали той прекрати делото срещу Узунов и Бобоков.Ние доматите не ги ядем с колците.

7

Христо Христов

преди 10 месеца

Факт е, че Радев погази Конституцията и СЪЗНАТЕЛНО ПРОДЪЛЖИ да я гази.

6

...

преди 10 месеца

До така е - Копейка, що лъжеш, че си гласувал за ПП :)

5

Анонимен

преди 10 месеца

Те така си говорят на домашен език, докато не изтекат записи. Така беше и с БСП-пазарлъци за изборите, машинации, така беше и с Боко, сега и тези.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе, добре, повервахме, че всичко е чисто и прекрасно. Само не схванах ако "ала-бала с президента" е толкова невинна работа, защо Кокорчо иска да прави избори с, по негови думи, тяхно МВР, а не с МВР на Радев? Така казва на записа. Не твърдя, че има нещо общо с "ала-бала"-та, само подчертавам очевидното.

3

Анонимен

преди 10 месеца

не преиначавайте - фразата е ала-бала през президента а не с президента троловее

2

така е

преди 10 месеца

Признавам, че даже аз гласувах за Киро и Асен на изборите след първото служебно правителство, в което бяха министри. Използваха Радев като ракета-носител. Грешка беше, че гласувах за тях. След това видях, че са елементарни краварски марионетки, които не милеят за България. Повече не повторих тази грешка. А след изтеклите записи смятам, че с тях трябва да се занимава прокуратурата, не да ходят на избори, а какво остава да правят правителство.