19

Анонимен

преди 11 месеца

Не смесвайте войната НС-г.прокурор с предателството на Б.Борисов спрямо депутатите от ГЕРБ заради отърваването му от съдебен процес. Менко Менков е доста опитен адвокат и може да прецени шансовете на лидера на ГЕРБ за успех при съдебен процес. Иначе няма да се хване за адвокат по това дело. А ББ може да наеме още 2-3 много опитни адвокати като гаранция за успех, след което да отиде в Банкя да си гледа магнолията и внуците. Може би усеща, че вече стана тежест на шията на ГЕРБ.

18

пришълецът

преди 11 месеца

Дупенките са калпава работа:))))

17

Тато

преди 11 месеца

Разбира се без роми - експерти по нищоправене няма да мине ! Турците са пренебрегнати понеже трудно се справят с членоразделната реч !

16

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 3. Е не сме равни, а сме класово общество. Имаме дълбоко класово разделение. Класите се образоваа по време на "прехода" чрез големо крадене. Кой крал на-много той е най-висша класа понеже по определение преди това по времето на куманизъма бехме равни и никй не е възможно да е натрупал некво състояние от работа или пестене от закуски. И сега по определение си остава - кой богат - той крадец.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 13. Тази си има некой много "чк" от по-висша класа и е направил фирмичката "Тренд" да социологства нищо да не прави и да говори глупости и да и дават големи пачки за тях.

14

Стоко

преди 11 месеца

Аман от коментатори и анализатори. Да работиш това в блатото е проява на лоша хигиена

13

Анонимен

преди 11 месеца

Тая е много яка

12

:)

преди 11 месеца

Решен, друг път. Пак нищо не върши ефективно.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро пРезидента Радев ще влезе отново в обичайната са роля на фигурант със затихващи функции, каквато е съдбата на всеки президент с втори мандат. Колкото повече отива към края на мандата толкова по-незначителен и изхабен ще става този кремълски поцелуйко !

10

2020...

преди 11 месеца

Русия има план да нахлуе в Украйна. Затова първо гледа да подготви държавите в региона, да бъдат под неин контрол. Замислен е преврат в България, да бъде свалено проевропейското правителство на ГЕРБ/СДС. Това трябва да стане, като изкарат хората на улицата. За да ги провокират да излязат, Гешев "уж нахлува" в Президентството. Президента излиза с вдигнат юмрук на улицата.... Протестите са факт... САЩ веднага отговарят на хода на Русия и изкарва своите хора от НПО-тата, за да овладеят улицата.

9

Анонимен

преди 11 месеца

ПП/ДБ знаят, че вече са бита карта и бързат за правителство не защото им дреме за държавния бюджет, а за да наложат промените спуснати от посолството.

8

Анонимен

преди 11 месеца

За нашето общество не е проблем, че ще махнат Гешев тъкмо в момента в който се отърва от зависимостите и си върши работата, за нашето общество за тези мили и съвестни журналисти ще е прекрасно ако се сложи следващ послушен главен прокурор или прокурор няма, важното е политическата омерта да си продължи и да сме шампиони по корупция.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Кой първи атакува а, защо се правите на разсеяни - политиците атакуваха главния прокурор. Той реши да им извади кирливите ризи и обществото да види, какви са реално и настана мисирска истерия срещу главния прокурор.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Сети се Гешев..... А той кога ще си понесе отговорността, че ги пазеше с чадър толкова години?

5

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Евенце, нищо не разбираш. Да Гешев играе големи игри, но другите не са по - чисти от него. Да не забравяме, коя партия го сложи там. Времето на тази система свърши и вече кирливите ризи се вадят публично. Не случайно бързат да има правителство. Независимо с кабинет или без, знаят много добре, че безплатната им хранилка е финито.

4

Хе Хе

преди 11 месеца

Ако беше истина трябваше да почва с тоя дето раздава порциите - Хидролога. Майтап бе Уили. Борим се с Урко и Пурко и дигаме пушилка с дрогирани манекенки.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Каква сега е тая политическа класа? Кога ни се е образувала такава класа? Някакви аристократи с превилегии да не са?

2

В.

преди 11 месеца

Много ясно. Следва Консолидация! Но интересно кой как ще гласува за имунитетите на един или друг.

1

Шефкет

преди 11 месеца

Чае шукарие!