56

Кико

преди 13 години

Ъ-Ъ животът ми е поп-фолк. Авторке, аре да друсаш чалга, уйкенда иде, гюбеците по ше ти спорят.

55

Анонимен

преди 13 години

Сега Красимира да напише и за петък когато си отива в родното място.... Много слаба статия ! Но и много показателна за БГ шофьорите.... докато всички мислят като писачката така ще е на пътя !

54

nikolay

преди 13 години

Превозните средства от градския транспорт би трябвало да са с предимство. У нас обаче самият човек в автомобил е по-важен. Тук просто е така.. :)

53

A-95

преди 13 години

Браво! И аз минавам от там и картинката е много позната и добре описана :))

52

ДА,ДА

преди 13 години

Добре, дерзай!

51

LA4

преди 14 години

THIS GIRL LIKES TO TALK SHIT

50

PAULETTE19Key

преди 14 години

I think that to receive the <a href="lowest-rate-loans">loans</a> from creditors you must present a great reason. However, one time I've received a term loan, because I wanted to buy a house.

49

Marto

преди 14 години

Форд Мондео се прави от 1993, като реално излиза на пазар 1994-5. Значи ти си на около 16 години. Добър текст за 16-годишна. Кой ти даде кола и книжка обаче?!

48

Mozaka

преди 14 години

Забавно е, аз даже от начало не зацепих, че жена го е писала - добро количество сарказъм и хумор, без да се натрапва прекалено любимия ни транспортен проблем ;-) Какво друго - а, да, голямата начетеност на авторката наистина си личи, което действа като свеж полъх на фона на безмилостно-неграмотната журналистическа пустиня!

47

evil

преди 14 години

Само жена може да сътвори такова извращение.... пфу

46

мария

преди 15 години

ей как мразя така някой да се изказва, все едно е връх в сферата, за която става дума (тук: писането) и си дава "мнението", все едно е жури в кОнкурса. Краситта е много добра и има свой стил, затова не смятам, че твоето мнение има значение. А хляб всеки има да яде и винаги може да се подобри.

45

....

преди 15 години

Супер. Историята е доста весела. Смях се от сърце :)

44

Kaleko ATAKISTA

преди 15 години

Има още хлебец да ядеш. Иначе браво, изясни на хорицата защо сутрин около 9 и вечер около 18 софиянци псуваме като каруцари. Това го знае всяко хлапе. Стилистиката няма да я коментирам, някои от колегите по-долу са се изказали доста по-точно.Чакам следващата ти статия, за да видим дали ще намерим някакъв тренд в целия тоз сурогат.

43

Огнехвърчачка

преди 15 години

на лицето ми след твоето писание:))Малко завиждам на мъжете че ей така просто могат да те поканят на питие.(ама то друг въпрос дали ще ги огрее)И аз искам! Споко,няма да си консумираме връзката:)))Успех

42

Koko

преди 15 години

искаш ли да пием по питие утре вечер? ;)

41

pene ot poduene

преди 15 години

Точно написано и свежо. За *** и каруцата също. Утре при кмет бойко да видиме защо се заюждаш с ГЕРБ. майтап бе

40

преди 15 години

ами какво да правя, като ти не можеш да пишеш грамотно (напр. градЪТ) и работодателите искат такива като нас провинциалисти да наемат на работа - щото сме по-грамотни и интелигентни.А за статията - браво, както винаги върхът.

39

черноземски

преди 15 години

"....така че се хвърлям смело пред тролей номер 2, ватманката почва да движи не само ..." ватманка? тролей? хм, интересно, това показва освен ерудираност и огромна мотивация за изкореняване на всички наложени понятия. браво на детето, само че ватмана е с трамвай, тролеите си имат само... шофьори, за наше съжаление.... скоро шофьора на 204 ще стане машинист :) и без това икаруса е почти влак

38

има лесно

преди 15 години

Ами така е. Ама има оправия. Купуваш си къща в центъра и си намираш работа в центъра. Ходиш пеш десетина, двайсе минути. Хем разходка.Като си корназ и много искаш, така направи. Ако не ти стигат стотинките за апартамент в центъра, пак има лесно. Вземаш нещо в центъра на Провадия. Какъв ти е проблема маце?

37

преди 15 години

Духовитост е нещото което най-много ни липсва! Красито има в големи количества!:)