13

По същество

преди 10 месеца

Човек... Тия не са хора... Той гол пред теб ти а'ка на капака на колата и ти обяснява как трябва да му дадеш пари, че ти я мие.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Записа е аудио,не е видео да се видят как се появяват на екрана и кой какво изговаря щом толкова държат за истинноста на записа,а може да четат реплики на екрана,което технически е възможно,усъвършенствано вече да не се бъркат и засичат неудобно,но защо казват,че са нямали запис защото на зоом не се отчитало никакъв,а нещото дето предоставили било оргинал както писаха даже онлайн,що може да се предава от студио в студио или на отсрещната страна,но сега имали запис що предложили да предоставят.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Психари.Подправили са изборите с ала бала,а искат правителство да правят.Наглеци!

10

Коалиция

преди 10 месеца

ПП-ДБ = Переме Престъпници - Даже и Баце. И всичкото това е за власт, която след това се монетаризира - за огромни пари.

9

Гумичка за триене

преди 10 месеца

Костурков ми чух го и? Все си говорят за незаконно овладяване на службите, за Ала бала с президента¿?? И накрая за шкембе чорба !!! Та така

8

Анонимен

преди 10 месеца

Тия не спряха да замазват гафа. Сори, не ви се получава. Излязохте по-лоши и от Бойко. Изпрахте го без да искате. На нови избори няма да хванете и 8%. Свършихте. За това ритате да има правителство, щото иначе ще сте по-долу и от БСП.

7

Анонимен

преди 10 месеца

"Асен Василев е най-добрият финансов министър, който държавата в момента би могла да има."////ХА ХА ХА как може да наричаш един мошенник който фалирал фирмата си в Англия и оставил борчове за близо 9 млн.паунда. Откраднал от сътружниците си софтуерен продукт и го продал в Китай. Според бившият сътрудник на Асен Василев, Мортен Лунд казва: "Той е измамник и заедно с няколко програмисти взеха кода и заминаха за Китай и го продаде на китайското правителство, след като аз намерих тези клиенти"

6

Посолството

преди 10 месеца

Те просто са невинни предатели

5

до 3

преди 10 месеца

Какво означава да "служиш", бе бедоразумение човешко? Служи се в казармата. Животът се живее. Защо не си гледаш нещастния живот, а се занимаваш с неща по-големи от тебе.

4

Защо?

преди 10 месеца

Подавайте оставките и пътеките. Предатели. Посолства, щял да уволнява, служби,директори, министри. Нали миналата година ви слушахме воя че никога ГЕРБ и кво сега ГЕРБ. За вас гласувах отреп_ ли дол_ ни. Марш. Гешев спиш брат.

3

ППЛГДБТ +

преди 10 месеца

Замразяваме изчегъртването,размразяваме брачното ложе!Сватба ще има,щото Посолството така каза :)

2

анонимен

преди 10 месеца

Боже! Ако Асен Василев е най-добър финансов министър за момента, то наистина здравата сме го закъсали. Един абсолютен некадърник, който съсипа финансовата система на държавата, да се представя като спасител е върхът на абсурада.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тея са пълни психопати