6

Смъртна присъда

преди 10 месеца

За престъпната Тиква!

5

Недоразбрал

преди 10 месеца

Значи ББголям разбойник щот го казва Г,углена и бабичките на женския пазар,а и безброй платени слуги като този на снимката!И цялата патардия щот Черепа,Мустака,Бобокови,Баневи и цялата плеяда измислени герои заделиха от накрадените милиарди достатъчно да съборят и къде по богата държава от БГ.Вървеше си добре държавата до преди 2 години,но Грипена с неговите гелосани псевдохарвардци е,баха м,амицата на пейзажът!И въпреки всичко пак Бойко и ГЕРБ СДС са светлия лъч в тинята на Грипеновото блато!!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Радулов е милиционер от ДС.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Ами все пак някой трябва да е наредил да бъдат извадени от фризера а и МВР министъра,каза, че има и много приключени но били на"трупчета".Така възниква въпроса,защо не са били внесени в Съдът след като разследването е приключило? И всъщност не става въпрос за това че някой не си е свършил работата а защо не са внесени в Съдът?

2

Анонимен

преди 10 месеца

Трябваше да се скарат взаимно, за да погнат най-големият престъпник - Бойко от Банкя. Всички по тълкувателен път разбрахме, че Гешев пазеше Борисов, но откакто си развалиха отношенията и Гешев започна да го натиска яко....има за какво.

1

Анонимен

преди 10 месеца

А сега да ги размразяват,щото на народа вече му се изчака чакалото.