13

До 11

преди 11 месеца

Във всеки един момент, всеки от нас може да се разболее тежко. Вие също не сте застрахован. Особено, ако съдя по гнева в изказа ви. Няма да е далеч този момент. Но дамата от снимката ще живее още дълго

12

Анонимен

преди 11 месеца

Нали разни партии само се биеха в гърдите как нямало да вземат субсидията от държавата, пък после се оказа, че са си я прибрали. Ами да се включат да помагат именно на хора, които нямат шанс да съберат шари за лечението си. Като искат да изградат организация с тези пари и да решават таакива проблеми, а не да лъжат, че "не можело да ги върнат на държавата".

11

Анонимен

преди 11 месеца

Мне, помощ от мене никаква. 100 тояги на голо и децата да ходят в други семейства. Безотговорен егоизъм и безгранична наглост да се търси помощ. С тази диагноза е престъпление да се забременява. Съжалявам за грубите думи.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Много глупаво решение е взела тази жена, да ражда с тая диагноза, това си е живо самоубийство. Сега търси начин за лечение, ама малко акъл на времето щеше да е бил от полза. Все пак и желая късмет, макар че доколкото знаем от учебниците при това заболяване няма обратен път назад.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Това да не е същата болница, в която навремето беше Вера Кочовска за присаждане на стволови клетки? Доколкото си спомням тя каза, че е най-добрата в света и дори имаше мечта да бъде открита такава болница и в България

8

Анонимен

преди 11 месеца

В Москва?! Родила второ с тази диагноза?! Тая е за затвора, бе! Да не говорим, че може би си е знаела диагнозата и при първото раждане.

7

До 6

преди 11 месеца

Наглите бачкери антиваксъри със заплати в плик крадете милиарди месечно, така че не ми говори за ваксини.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Защо на жена с такава диагноза се позволява да снася второ видимо на много по-малко от 12 години, откакто е диагнозата?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Дайте paypal акаунт.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Няма пари, отидоха за оръжиязна Укропитекия и хрантутене на укропитеци по курортите.

3

Свидетел

преди 11 месеца

А мой приятел на 32 г. го диагностицираха с демения - 2-ра степен. Вече е на легло, нямате си представа колко е тежко да гледаш млад човек на легло! Майка му и баща му го гледат. На пемперси е. Болестта му напредна, не разпознава никого, чакат го да си отиде. Поне няма жена и деца, които да страдат. Лекарите казват, че деменцията и склерозата, както и Паркинсона поразяват все по-млади хора

2

Анонимен

преди 11 месеца

Ами няма пари държавата да и помогне, как ще има?! Колко ще събере вече женицата от обеднелия народ като дарения. Помощ за украинските майки има, а нашите да умират. За този геноцид към нас ще си платят виновните. Нищо не е забравено и няма да бъде.

1

Руси

преди 11 месеца

За такива нужди трябва да се харчат пари ,а не за машини ,избори и алабала. Ние се приемахме в най-мизерната държава ,където хората само страдат !