37

ПроСоТо

преди 11 месеца

айде,с риск да попадна в графата "Пита и сам си отговаря",да уточня:.."Драконът" само ще възбуди процесите...А Урсуската,като я направят НАЧАЛНИК на нато,ще извърши цялата работа..И никой нема да я съди,защото некомпетентността и некадърството всъщност не са подсъдни..

36

ПроСоТо

преди 11 месеца

ха ха!..ОТАН е бил "събуден" от Путин ?..Нема лошо!...Но как стои въпроса със животоподдържащите го системи ?..Тях кой и кога ще изключи ?.."Драконът" ?..

35

Най ми е чудно

преди 11 месеца

Защо си мислят, че като са сложили мисирка на копи пейста, смятат и другите за ***?!?))Пс дайте "мъничко" по-качествена пропаганда, белкем хване Дикиш))

34

Някой към 53

преди 11 месеца

Е ти си готов за френския легион. Питай Макрон по темата колко плаща. Може и с панамски флаг да плаваш за Африка да заместиш Къро хахаха. За добри пари се продава и труд и всичко хахаха.

33

Някой

преди 11 месеца

Льохман. И този не го слуша главата. ЕС пред разпад само политиците не виждат защото е политическа организация обслужваща интересите им. Нямат досег и информация какво е реалното положение защото са толкова далече от проблемите на хората, че говорят наизуст. Мислят се за велики. Ще преживеят доста изненади и той също ще се събуди от мозъчна смърт....ЕС вече не е европейски граждани. Ние сме не признати и нелегитимни без права, а задълженията ни вече преливат стабилно чашата......Ще духаш супата.

32

-----

преди 11 месеца

Защитавала уКрайна Европа.Като проси оръжие и пари.Гурльо ако руснака ви подпука ще видиш кой кого защитава.

31

Василев Старшина

преди 11 месеца

Боже мой!!!Това е руското говорене да изопачаваш нещата на обратно.Кой кого нападна 2014 и 2022?Каква е Русия да казва коя суверенна държава къде да участва и къде не???И Грузия , Молдова ,Чечня и те ли я заплашвах

30

Анонимен

преди 11 месеца

До 48 Еми трият те щото сайта е на трибуквието от Тихина, той сайта са си на групировката, не ве е твой, че да претендираш за нещо...:)))

29

11

преди 11 месеца

Защо ме изтрихте ве? Нито съм обиждал някого, нито съм ползвал нецензурни думи - казах само, че Нато е напълно безпредметна организация, която се нуждае от враг, за да може да съществува. Когато ни вкараха насила в Нато, ни лъжеха, че заплахата идвала от Иран. Ама, ако триете така, прав ви път, значи показвате откъде ви идват мангизите.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Глупости. По-скоро НАТО събуди Русия. До сега руснаците гледаха как НАТО се приближава до Русия и нищо не правеха докато не опря до границата. И това на фона на обещанието че НАТО няма да се разширява на Изток от Германия.

27

До доналд

преди 11 месеца

От украинците нищо не зависи,а от уса. Когато те решат, войната ще свърши.

26

славянин

преди 11 месеца

Г.р.нтофилът нарочно ''забравя'' да спомене, че Путин много ускори края на глобалното атлантическото господство, края на глобалното господство на зелената хартия и създаването на многоцентров свят!

25

Анонимен

преди 11 месеца

Точно тоя френски гомню говореше преди 3 години за мозъчна смърт на НАТО по времето на американския гомню Тръмп който пък щеше да закрива НАТО.

24

Купувайте

преди 11 месеца

Оръжия само от Франция. Никога от САЩ.

23

Ленин

преди 11 месеца

Да купуват европейско оръжие но големия брат не разрешава. Само една държава трябва да печели от страданието на хората, в същото време да засилва зависимостта и послушанието.

22

да

преди 11 месеца

тоя макарон да си гледа страната, че тя ще е следващата в рецесия след германия - путин ще ви нагласи всички! санкции ли? един ден ще му се молите.....както го прави сега канцлера шолц.

21

Анонимен

преди 11 месеца

До 32. Всички знаем , че тези ,които говорят за евроазиатски модел са отявлени предатели на ред и законност да има в България. Зад този модел те се крият , а си имат финансова подкрепа , от олигарси и търговци на Русия , Китай,Индия , Турция ,Бразилия. Нашето ДАНС , МВР , МВнР, някои депутати от НС са по осведомени но си мълчат. " Но гледат да обезпечат изгодно лично положение " по Р. Ралин

20

Анонимен

преди 11 месеца

Макрон след срещата си с Путин на дългата маса. Сигурно още се чуди с оригинала ли разговор проведе или с дубльора.?

19

Шушу

преди 11 месеца

Възраждане са русофили а не българофили., да си знаете шушумиги.

18

до Тонката

преди 11 месеца

Тонка и ти се събуди от мозъчна смърт беше изчезнал след като ОПГ ГЕРБ отидоха в канала. Тонка как да няма лидери а онзи който го хвалеше от сутрин до вечер най успешния роден в Банкя ? Или вече смени паргията където дават пари. А Ф-ките ги няма с които щеше да летиш над Бузлуджа. Тука си прав няма Европейски лидери като Франсоа Митеран и Хелмут Кол при тези лидери имаше силна независима Европа.