13

do nomer 3

преди 10 месеца

Германеца е роден са му за едно - да бъде роб. Германците са били основния източник на роби за Древноримската империя, сега са роби на САЩ. Германеца не е спечелил почти нито една война от многото които е водил. Срещу Русия германия няма да издържи наполовина колкото Украйна. Нормално е "слабаци" като теб да харесват слаби народи.

12

Анонимен

преди 10 месеца

А пасольство кога? Оная противна тьотка нали ни обеща че ще затвори. КОГА?

11

Гледайте

преди 10 месеца

"16-та република. Предателството на БКП" на режисьора Димитър Коцев

10

Българин

преди 10 месеца

При нас кога???

9

И сега ?

преди 10 месеца

Пак ще кажете че руснаците са виновни след като и те отговорят огледално след седмица? - НАЛИ?

8

Фен

преди 10 месеца

До анонимен 3. За третото не съм много съгласен. Две от четирите им световни титли са спечелени след доста скандални мачове.

7

ВНИМАНИЕ

преди 10 месеца

Третополов неадекватен в коментарите се вихри

6

Германец

преди 10 месеца

Малко се забавихме, но нищо :) Оркистан ще загуби и посолството си ако не започне да се държи адекватно. Не че ще ми липсват :)

5

Анонимен

преди 10 месеца

До 3 Правилно. Германия е важно да сети кротка, защото са мощни във всяко отношение. русия е дребен играч пред тях. Атомното оръжие го измислят Германците... Реактивния двигател също, ракетите и те.... в момента спат дълбок сън и това е хубаво. Хората са си патили от войни и искат да работят, а не да рушат. Те също могат да рушат.... както знаем.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Германия се изнерви на неадекватния путиницаа. Дадоха му пари, заводи, работа на народа, богатствата се стичаха към тях последните 20г...Тоя лудия се искендзаа на на метеното. За какво им беше цялата война и разрушение? Защото остаряха и почнаха да се имат за недосагаеми. Е .. досегаемистии... и никой не се плаши от вас. Нямате оръжия като запада.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Рашките да не дразнят германеца, че този път Западът няма да ги спасява. При конвенционална война Бундесвера ще ги попилее за по-малко от месец. Китайците, ако се намесят, и те ще бъдат помляни. Единствено страхът от ядрена война предотвратява разрастването на конфликта. Германецът е роден за три неща - да изобретява, да воюва и да играе футбол.

2

Адмирации

преди 10 месеца

Германците са чисти нацисти! Нищо променено от 1944 до сега, а руснаците се заблудиха! Сега немските лунатици, искат четвърти Райх, но ще получат, четвърти Крах! Този път Русия, няма да е милостива, държави с нацистки режими като Франция, Германия и Англия, трябва да престанат да съществуват!

1

Кога?

преди 10 месеца

ще затворят------ЛудияКремълскиЖужак