23

Радослав

преди 10 месеца

До 21-вата госпожица: става на въпрос за А3 известна като Струма която се очаква да е завършена през 2030. Част от която е и Кресненското дефиле, тоест 2030 е неизпълним срок. Идеята е да свършва при ГКПП Кулата където се свързва с А25 която е от Кулата до Солун. За тзи път става на въпрос госпожице! Не дали камиони могат да се движат само по магистрали, аман от "високоинтелигентни" комунистически магистрални жрици!

22

Радослав

преди 10 месеца

До 21-вата госпожица: ако можехте да четете, щяхте да видите на 6-ти ред в статията,че ясно се казва: автомагистрала София-Солун която се очаква някога в далечното бъдеще. Даа, четенето е сложно за госпожици като вас, но е добре преди да се изказвате поне да прочетете за какво става на въпрос драга госпожице. Четенето не е като обичайната ви работа на крайпътна жрица, но може и да успеете някой ден!

21

Радослав

преди 10 месеца

До 21-вата госпожица: извинете високоинтелигентна госпожице, но може ли да кажете съкращението в заглавието АМ на какво точно е? Понеже явно е много над нивото ви ще ви помогна: а) автомагистрала, б)път, в)5г мрежа? Ако някога бяхте прочели нещо можеше да знаете, че от години се говори за една автомагистрала която да се свърже с друга магистрала в друга държава и да стане трансграничен коридор. Знам сложно е за едноклетъчният ви капацитет, но ще се справите с този сложен въпрос.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя тираджия без 2 капки акъл Радослав радва, обаче, не можете да отречете за какво загубено парче говорим. Тировете за него се движат само по магистрали... Мале, мале...

19

Радослав

преди 10 месеца

До общ работник: но какво да се очаква аот индивиди които си мислят, че 5г им влияе и се разхождат с алуминиево фолио по главата, мислят си, че Земята е плоска, че илюминатите искат да ги чиповат, че да следят точно тях защото те са най важното нещо на този свят.

18

Радослав

преди 10 месеца

До Общ работник: тези камиони използват камери за да следят осевата линия и да стоят в пътя, когато няма осева линия ще се движи право напред и на първият завой ще падне в дерето, но това е сложна технология за мозъчните донори като 12-тата. Те си мислят, че става на въпрос за 5г покритие по което камионите ще левитират. Трудно им е да осъзнаят, че автоматизиран камион няма как да кара по път по който дори човек се затруднява.

17

Радослав

преди 10 месеца

До 12-тата, тази 5г магистрала ще е като азерския газ, има договор, а няма тръба по която да стигне. С това ще е същото! Ще има 5г покритие, но камиони пак няма да може да се движи защото няма ИНФРАСТРУКТУРА! Камиона има нужда от път госпожо! Път, а не коларска пътека! Само с 5г камиона ще стой в Петрич, ще има връзка със София и ще пита:аз на къде да тръгна като не виждам пътя? Та така драга госпожо, знам, сложно е за вас, но ако намалите ракията може и да успеете да вникнете в тази сложна тема

16

Радослав

преди 10 месеца

До 12-та, то нещото. Пърцуца е за такива като теб мила, ти явно познаваш буквичките, но не ти се отдава да разсъждаваш. Да в Алпите има 5г, но за телефони, а тук става на въпрос за камиони, тези камиони се движат по пътища мила, а не левитират като мозъка ти! Но за да се движат имат нужда от осева линия която да следят, а 5г е за да може да пращат информация в реално време. За да може да се следи разход на гориво, дали е технически здрав, дали се движи и тн.!

15

Анонимен

преди 10 месеца

То един разговор не може да се проведе нормално,ментел 5 джи трасета сънуват. Ще се усвоят едни пари и резултатът ще е това да следят с точност кой, колко често и кога ходи до Гърция.

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Общ работник Може но нека Гърция си плаща на бг като иска шосе. Нито ползвам шосето че ще и плащам сметката на гадните грци.

13

Общ работник

преди 10 месеца

Тази магистрала ще да е като тунела под Шипка и магистралата Русе -ВТ. Много се говори за тях, но никой не ги е виждал. А за 5G покритието добре, ама ако един Tesla Semi се опита да мине през Кресненското дефиле, по-скоро ще обърне на първото възможно място и панически ще избяга към Западна Европа, отколкото да стигне до Солун.

12

Анонимен

преди 10 месеца

То и АМ Струма трябваше да е готова за олимпиадата в Атина 2004 година според Иван Костов, но ето 2023 един Шишков щял да я довършва, пълен смях.

11

...

преди 10 месеца

само аз ли не знам за "aвтoмaгиcтpaлa oт Coфия дo Coлyн" Може ли някой да ми каже къде е за да започна да я използвам, че нещо съм се прецакал последните 10тина години

10

До 10

преди 10 месеца

Радославчо, както и долу ти писа друг човек- не се опитвай да мислиш, не става. Както ти казаха- в Алпите магистрали няма, ама има 5G трасета. Технилогиите не са твоето, наблягай на софрата и пърцуцата.

9

Томас

преди 10 месеца

То нема маркировка на тоа път, те искат безпилотници да пускат. Аре бегай, ментак отсекъде!

8

Радослав

преди 10 месеца

До 8: а за какво?Да не си мислиш, че камионите ще левитират по 5г мрежа?Или, че ще се телепортират?Идеята е да има покритие от 5г по целият път за да може автономен камион да се движи, но дори и да има 5г не е ясно как ще му зададат да избягва кратерите по несъществуващи магистрали в БГ.Европа е дала пари, по документи там се води магистрала, а реално е коларска пътека.Да не говорим за факта, че тези камиониимат нужда от осева линия и мантинели за да останат на пътя, още нещо несъществуващо в БГ

7

Анонимен

преди 10 месеца

Като не можем да си направим нормална магистрала ,ще си направим 5G магистрала

6

До 7

преди 10 месеца

Става дума за абсолютно различно нещо.

5

Радослав

преди 10 месеца

До 5:и на теб не ти се отдава,става на въпрос за паралелно на магистрала която не съществува да се прави 5г покритие за да могат камиони тесла да се пробват дали ще оцелеят в дивият балкански коридор.Но проблема е, че дори и да има 5г мрежа, то няма път по който да се движат камионите (поне в БГ) защото те имат нужда освен от 5г и от мантинели, пътна маркировка и тн. А такива животни в БГ няма.То магистрала Русе-В. Търново скоро първият проектант ще умре от старост, но тя още е на ниво мокър сън

4

До 2

преди 10 месеца

Не се опитвай да мислиш, не се получава. Говори се за 5g трасе. И в Алпите няма магистрали, например.