16

Анонимен

преди 11 месеца

Този си живееше като в социализма тридесет години в чакалнята на ГЕРБ . Власт ,Пари , Власт. За него нямаше ревизии , уреди , фактури . Свободния пазар за стоки продукти и услуги бе фантазия. Закон за Защита на Конкуренцията не го лови . Закон за потребителя също. Пашалък от всякъде .

15

Нина

преди 11 месеца

Ало Гешев ,какъв е тоя български спектакъл само със статисти( кошаревска свидетели) без главната героиня Борислава Йовчева и детето й? Пълна излагация сте,мафиоти

14

баба Пена

преди 11 месеца

На всяка крачка нещо си гейт, днес гейт, утре гейт, много гейтове бре, тук гейт, там гейт, държава на гейтовете

13

Анонимен

преди 11 месеца

Сценария е като при Т. Живков. Той бе фен на всички артистки от театрите и им раздавал апартаменти . Но пред съда / 1992г/ каза не е вярно и нямал пари на сметка . Така в затвора и чорапите с одеялото му откраднали . Което е било последната му собственост.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Любовницата *** мутрата родила и писали тоя за баща и и купил палат абе съпунка

11

Незнам нищо

преди 11 месеца

Щом г-н Пеевски може защо и другия да не може? За хората облечени във власт пояснявам, че държавния бюджет е на Държавата, но Вие както искате, ме разбирайте.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До ЗозоПредполагам , че Златев се е тръшкал от кеф , Бойко да го рекетира , за да му купува къща на любовницата. Рекета вече такова ежедневие му е бил, че не се е усещал, че върши някакво престъпление, без угризения на съвестта.

9

Зозо

преди 11 месеца

До Анонимен ... рекетьор. Ами докажи го де. Празни приказки всеки дрънка.

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Време е Какъв ли е бил Боко в случая? А? Може би... рекетьор.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв ли е бил Боко в случая? А? Може би... рекетьор.

6

видя се

преди 11 месеца

Днес боко като се оправдаваше , трепереше като босо шведче на сняг !!

5

Значи,

преди 11 месеца

...Борисов твърди, че няма нищо на негово име! Обвинението ще трябва да е,че купил къща на еди коя си! Лел-ле колко са тАпи тия? Че то половин България ще иска да са на нейно място ? Егати рекламата правят на Борисов ? Гешев, като се повеждаш по сценариите на Черепа, тъй ще е...

4

Анонимен

преди 11 месеца

Никой няма да бъде осъден или наказан по какъвто и да е начин. Това са поредните простотии, от които печелят медиите. Направете си услуга и не им пълнете джобовете, защото вече знаете как завършва и този епизод.

3

Време е

преди 11 месеца

Вече се сбъркаха кого да викам на разпит готов да заплюе Бойко. Онзи мутраген вчера, днес онази пробита женичка, сега Златев. Ако се отиде към кабинет може и Божков да върнат спешно, само и само да не им пипат схемите в службите. ДС другарите с ужас гледат разпадащите им се схеми. Но иначе няма да видим Шенген и зона.

2

Зозо

преди 11 месеца

... заяви бизнесменът по повод на появилата се информация, че той е осигурил парите за купуването на къщата ... Хахаааааа, ами тогава Боко какъв се явява в случая? Златев дал пари на Чаушев да купи къща. И Боко къв е в случая, а? Баси сеира :)))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 11 месеца

Ако няма проблем, значи има проблем.