156

Анонимен

преди 11 месеца

Путин започна тая война с делюзията че само той ще бомбандира градове, а никой няма да бомбандира руските. Същата грешка направиха и нацистите.

155

Анонимен

преди 11 месеца

Крим е руски и няма каквода се връща. Украйна,в лицето на фашистките й управници, действа под диктовката на сащ и лондон.Не сметревопасни.Очаквам да ми изтриете мнението както обичайно правите.Това се дължи на "демокрацията".

154

Леле

преди 11 месеца

По-некадърен анализ скоро не бях чел...

153

не може да бъде!

преди 11 месеца

Извинявайте но тази статия е свидетелство за пълно откъсване от реалността и липса на каквато и да е идея какво да се прави по-нататък.На война истината трябва да се гледа право в очите,защото всяка слабост и грешка се плащат с кръв.Това което вече се вижда и с невъоръжено око е че руската армия бавно и методично смила украинската ,основно с артилерия,авиация и ракети-въпреки помощта на цяло НАТО!И че стратегията на Путин работи много по-добре от тази на западните лидери и г-н Байдън персонално!

152

Анонимен

преди 11 месеца

До Darkoда ама тия символи означават обратното... уса е страната на робите които живеят с вярата че с свободни, а в ръша хората само съществуват не живеят.

151

Darko

преди 11 месеца

Символът на Америка е статуята на свободата, а символът на Масква е мавзолей гробница с мъртвец, каквито са символите такива са и държавите. Едната свободна, другата умрела. Хахахахахах

150

джо

преди 11 месеца

до масква потъна. Обиколил съм много свят, бил съм в русия, както в Москва, така и в по - малки градове, ние и толкова нямаме, но най - лесното е да отричаме.... Затова укрите ще ядете боя, щото като нас сте големи философи...

149

Анонимен

преди 11 месеца

ами от 2рата свет. нацитата отидоха в сащ, правителсвото на укрите е дошло на власт с преврат и се поддържа от фащ и е 100про сигурно че са репресирали и трепали руски граждани в областите близо до рус. и сега както вс нацита искат да прилъжат продажни евро държави да се включат в една трета св.и от мелето ако е останал жив човек ще излезе трети р-х.

148

Удариха СССР

преди 11 месеца

Исключително нагла диверсия срещу СССР провеждана през предатели подставени на власт в Кремъл 1999 и Киев 2014.Такива жестоки щети на НАШИЯ СЛАВЯНСКИ НАРОД УЖАС>.УБити са стотици ХИЛЯДИ РОДЕНИ КАТО СЪВЕТСКИ ХОРА на територията на СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ .. Жестоко изгорени са десетки хиляди СЪВЕТСКИ ВОЕННИ.. ИЗБити са десетки хиляди зверски вкл деца.Поразена е ТЕРИТОРИЯТА НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ /окупиран чрез наркоман ЕЛЦИН БОрис Николаев 1991 след псевдопреврат.

147

Икономист

преди 11 месеца

Не само Украйна направиха за смях. Дори и Америките им и техните президенти. Те не са обикновени музиканти, все пак. Честита 2023 г. Специални поздрави за работещите в БНБ и банките, които все отчитат печалби, а пък си няман нито пари, нито валути, че дори и евра си нямат.

146

Анонимен

преди 11 месеца

Майко, каква тъпня...

145

Масква потъна

преди 11 месеца

До джо Масква и Петербург не са цяла Русия.... *** в Раша да видиш по малките градове и села ква ми,,ерия е.

144

джо

преди 11 месеца

До НЯМА КАК Ние, които сме от отличниците на Европа да не би да сме на друг хал??? Като почнад да драскат разни *** дети си нямат хабер от света. Първо *** и виж Москва, Петербург, Казан Владивоток, ..... какво са построили хората и след това дрскай глупости... *** селяни и простаци...

143

Руснаците

преди 11 месеца

Не могат да се конкурират с американската индустриална мощ и технологии. Вече 1г и 5 месеца не могат да превземат 15% от Украйна. HIMARS, JAVELIN съсипват руските снабдителни линии. Танковете на рашките станаха за скрап, затова извадиха от музейте Т-34.

142

С.Т.

преди 11 месеца

КАКВО ИМА ДА СЕ КОМЕНТИРА? РУСИЯ СЕ ИЗНАСЯ ОТ УКРАЙНА, ЗАЩОТО НЯМА РАБОТА ТАМ, И ВЪПРОСЪТ Е ПРИКЛЮЧЕН! ТАКА МНОГО МЪЖЕ ОТ УКРАЙНА И РУСИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ ШАНС ДА ЖИВЕЯТ. А ПУТИН Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА И СПОКОЙНО ДА СИ ХАРЧИ МИЛИАРДИТЕ ПО БУНКЕРИТЕ!

141

НЯМА КАК

преди 11 месеца

Раша да е световна сила като 70% от населението използва външен нужник.

140

джо

преди 11 месеца

Много глупостисе пишат тука, явно края на нацитата наближава. Щом и с картаген почнаха сравнения. Според мен запада се държа много надменно и украинците ще платят с лихвите затова,че сляпо се довериха на техните обещания за обща борба. Времето ще покаже, но конвулсиите на украинската армия са видни, именно чрез тези напъни на уж някакви други освободителни формирования. Къде е прехвалената офанзива???

139

Анонимен

преди 11 месеца

Готвач, сервитьори и музиканти търсят голяма територия в покрайнините за провеждане на мероприятия на открито!

138

Анонимен

преди 11 месеца

Абе и аз да питам пуцат ли още хирамсите и жужулините? А патрота кво стана ремонтираха ли го?

137

Анонимен

преди 11 месеца

Едни музиканти направиха за смях великата окрайнска армия и повече от 50 държави! Слава наркомани!