23

В.

преди 10 месеца

Мечо Пух го е заимствал от мен. Филма за кюлчетата е по схема с песничката пусната от мен през ковид ваканцията. Парапета си е по техен ценарий! Доста плосък при това!

22

Пепи Еврото

преди 10 месеца

Като няма доказателства, ще си ги донесем.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Един бивш вече Прокурор,по настоящем съдия в Районен съд К-к, беше забъркан и уволнен от Прокуратурата,понеже когато е бил командирован в София по Делото за асансьорния завод е поискал от подсъдими да си прекарва отпуската семейно и безплатно в имоти на подсъдими,находяща се на морето.Обществена тайна е, че много други от Съдебната C-MA са ползвали имоти на подсъдими или уличени в престъпления за семйна почивка освен безплатно и срещу заплащане но не от тях,а от нарочените за престъпници.

20

Дочо

преди 10 месеца

До DaНе можеш изби мафията. По-добре научи децата си да мразят корупцията и да са горди от изкараните с труд пари, не от откраднатите. А куршума тежи 5.4 грама!

19

Алекс

преди 10 месеца

Хубаво ни разказваш тези неща, но ние ги знаем отдавна. Мога само да съжалявам за съдбата на детето, на теб не вярвам. Виждал съм те в десетки различни коли струващи милиони, Евротьо не беше проблем тогава като твой съпруг.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Тази е зависима ит алкохол, дрога и секс! Има доста клипчета по темата! Не става за свидетел само за кошаревски !

17

Анонимен

преди 10 месеца

До 7 Едно е сигурно Копейката на такива като теб разчита за следващата къща, ама не до Варненското езеро, а в Палма де Майорка! Нямате свършване невнятниците в клетата България! Все чакате някой да ви оправи и все оправени си ходите!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Като споменава "Но не само пари - апартаменти, коли, кой от каквото имал нужда." Та се сетих за жената на Гешев с нейните апартаменти и едни хубави суми от стотици хиляди. Я питайте таз откровена женица дали няма да си спомни нещо и по тоя въпрос?

15

МВР на

преди 10 месеца

Демерджиев нарочно изпусна Пепи Еврото,за да провали Прокуратурата.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Значи Любинка е врагът в моето легло.Имаше такъв филм.Защо сега се е извъртяла срещу бившия си мъж,а преди това му е писала писмата и разни други работи?Какво друго не са могли да разделят,освен детето?И може ли да и се вярва?

13

Анонимен

преди 10 месеца

Значи той изчезнал, пък тя се разприказвала смело? Сигурно щото винаги е искала да сподели понеже е честен човек? Я направо си кажете кой го е отвлякъл и с какво сте я заплашили да разказва истории?

12

Da

преди 10 месеца

Само се замислете в каква помия живеем: от 20 години Петьо Еврото си "разиграва коня", прави каквото си иска и с когото си иска, и следовател беше и адвокат и мутра и никой не поиска да го спре. Заграби имоти, бизнеси, играе с нотариуси, прокурори и мутри, граби, изнудва, трупа и променя човешки съдби. И коя ли партия не беше на власт последните 20 години, и никой, нищо не свърши. Сега разбирате ли защо г-н Макаров е измислил знака за равенство(само 8 грама).

11

До 8

преди 10 месеца

Засечен е в Турция.

10

:)

преди 10 месеца

А тя цялата в бяло, нали :) И крилца и никнат :):):) Цялата помия, за която се говори от десетилетия, изведнъж ще изплува :) Всичко, което до вчера само "лудите" твърдяхме, днес вече е азбучна истина за всички :):):)

9

Анонимен

преди 10 месеца

До 7, и до сега си пърдял за Възраждане бе смeшник, и не ми разправяй колко хубави били Възраждане, дето Копейкин се заканва да вкарвал в лагери всички инакомислещи! Това ли ни предлагаш? Е не мерси! Да гори в Ада твоя Копейкин, а не тези които се борят срещу него!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Много ме накефи как вчера Пепи Еврото избягал през някакви катакомби, като в холивудски екшън! Хахах, и после къде е отишъл - взели са го с хеликоптер, или се крие в гората някъде! Хахаха, службите ни стават само за смях

7

Едно е сигурно

преди 10 месеца

България не е бедна страна! Тежко ограбена е! От всички тези мутри, магистрати и врагове на народа. Тези ни разсипаха живота. Лишиха ни от младостта, изгониха децата ни. В ада ще горите, престъпници такива! Нови изобри и гласуване за Възраждане до дупка. Цялото ми семейство, близки и приятели ще гласуваме за Възраждане. И после искаме присъди от Костадин. Ако няма и той отива в канала. Това е решението, няма друго!

6

Реджо

преди 10 месеца

Джуджета,магистрати,Петьо Еврото,Боко Тиквата,Гешев Каскета,Руди Гела,все един дол дренки и всичките при бай Ставри!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Бившата се пъне да изкара Еврото лабилен за ди прибере сина. Не е нужно да си Петър Стоянов за да се сетиш.

4

мдаа

преди 10 месеца

Колко интересно, какво развитие виждам тук?! Кога научихте за Петьо еврото и жена му, че започнахте и да пишете за тях? Браво!