7

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 8 Свестният парньор трябва да го заслужиш. Бедата е там, че понякога наивни момичта и момчета са стараят много, за да угодят на човек, когото считат за стойностен партньор или партньорка. И накрая се оказват използвани, после захвърлени като употребена салфетка. Целият им свят се срива, ако са си въобразявали, че този човек е стабилна даденост в живота им.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Родителите са даденост. Децата са даденост! "Партньорите" се заслужават. Не са собственост.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Онези партньори, които не приемат другия за даденост, вечно са нащрек, вечно дебнат и са подозрителни, да не би някой да им отнеме гаджето или брачната половинка. Но те пък имат това преимущество, че ако връзката се разпадне, няма да приемат това като неочакван и смазващ удар, защото в душата си са допускали такъв вариант. Която/който безусловно вярва, че любовта с избраника/избраницата ще е вечна, дълго време не може да се съвземе, ако връзката се разпадне. Някои не се съвземат никога.

4

Анонимен

преди 11 месеца

За едно нещо авторката не е права - в стабилните двойки хората постепенно се настройват да приемат партньора/партньорката си за даденост. Това им създава психически комфорт, чувство за стабилност и сигурност. Това не пречи на развитието им.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Приятни сънища!

2

Анонимен

преди 11 месеца

То си е постоянна радост!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Малко поздрави https://m.youtube/watch?v=fpmhK6UzXFM