33

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев атакува. Бойко подкрепяй ПП без условия. в по слаба позиция си. Твоята шайка на Сарафов и Еврото е по слаба от Гешев.

32

Боко

преди 11 месеца

в три парламаента беше мафиот без имунитет, а сега се сетиха да му го искат, като стана от "почтените" Кирчовци.

31

Надблюдател

преди 11 месеца

Още не са му поискали имунитета, и глутницата се разлая! Естествено, че ще го даде. Само че ще ги остави преди това да се налаят! Все е тая! Това Правителство ще е само за бюджета и за някои закони . На следващите избори, Борисов с още по-голям резултат!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя толуп, омръзна ми е до болка. Махни се толупе, влез малко в панделата да се успокоят страстите и ти

29

да знаете

преди 11 месеца

Обаче Буци има от какво да се страхува, затова се запъва.

28

ППДБ

преди 11 месеца

(П)ерилен (П)репарат "(Д)обрият (Б)ойко" - Гарантирано Качествено Изпиране!

27

Анонимен

преди 11 месеца

Не е така когато прокуратурата се използва само като бухалка! В нормалните държави такова нещо няма, и за това могат спокойно да се разделят с имунитета си

26

Анонимен

преди 11 месеца

Черепа се е надявал Боко един път да не му иска пари, но не би всеки път тиквата е изнудвала за кинти.

25

Анонимен

преди 11 месеца

ГЕРБерунгели скааапани, защо идолът ви не иска да се откаже от имунитета си? Кажете веее, кравари ***?

24

Единствено

преди 11 месеца

говорителят на всяка парламентарна група трябва да има имунитет.НС се е превърнало в привилегирован клуб на богаташи,заети основно с личното си облагодетелстване. За тях законите,правилниците,кодексите не важат,но в замяна на това имат всички атрибути за охолен луксозен живот,без да са свършили необходимото,за да го заслужат.Народът казва:"На гол тумбак чифте пищови".Да,тумбакът ни е много гол, но пищовите ни са огромни,позлатени,но гърмят само за себе си,а не за народа.Колко ще търпим

23

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

22

Надблюдател

преди 11 месеца

Щом и Атанас Атанасов, който ставаше и лягаше с Борисов на уста, се усъмни в постановката, значи нещо яко смърди! Излязла някаква елитна к***, която била знаела "достатъчно", и всите руски пара'зити скокнаха вкупом да разкарват бивш Премиер из прокуратурите, като панаирна мечка? Много пошло и плитко скроено, г-н Гешев!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Че той Борисов стана депутат зарди имунитетът преди не стъпваше в НС да дава обяснения като премиер, а вие искате да се откаже доброволно от имунитетът си хахахах.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Паля човците на Буци Шиши и компания се разтичаха нещо....Търсят Еврото, ама не търсят Емил Хърсев на когото щастливо уж разведените прехвърлиха всичко - от имотчето в Гърция, до последния цент от няколкомилионните им сметки.Това го потвърди и самият Хърсев, дори по ТВ, ама "той само управлявал тяхното"....Също и за офшорките си Хърсев потвърди, но то не е незаконно, - което си е вярно.Та - *** го търси Еврото, дори и Хърсев няма тел. или друг контакт с щастливо разведените...И Ами търсим в ресторанта - вероятно страшните спецслужби са очаквали да ги заварят с Еврото на сутрешна шкем

19

Анонимен

преди 11 месеца

Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субект извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Дай си го, дай, бате Бойко, нали си мъж, нали си невинен?! Каква евроатлантическа коалиция с шарлатани, от които се разграничиха и от ЕК, и от американското посолство в София?!

17

Ново Село Италия

преди 11 месеца

Радев разчиства пътя за свой президентски диктат

16

Анонимен

преди 11 месеца

Началото на края на 12-годишното ЦАРУВАНЕ на Тиквата. Беше овладял цялата Държава, Съда, Прокуратурата, обградил се с неграмотници и крадци като него и купил националните медии, които да го хвалят по 20 пъти на ден.

15

Анонимен

преди 11 месеца

А бе, той Бацко и Влади Горанов не си спомня да го е виждал.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквун преди го даваше спокойно, щото се назначи Гешев и не ти пукаше, знаеше, че ще разследват фиктивно. Сега като реши да пожертваш Гешев, той реши да изкара някои неща на бял свят. Сега те е страх.