11

Накратко:

преди 11 месеца

Закона е лобистки и е в полза на ЕСССР. Директивите спуснати от Козяк и Брюксел се изпълняват от случайниците ППЛГДБТ + и техните евроатлантически партньори от Греб-ДъПъСъ и останалите пребоядисани абревиатуриРиторичен въпрос:Ще бъде ли приет поне веднъж закон в полза на българския народ и в ущърб на губернаторите на колонията,някога гордо наричана България!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя Коцата ми е вече досаден, то да лаеш, да лаеш, поне малко да има полза за обществото, а Коцата само си лае, да го дават по новините.

9

Посолството

преди 11 месеца

Без бюджет може без национална валута е задължително

8

Анонимен

преди 11 месеца

Дааааа до последно ще си гкасуваме промени дето нас обагодетълстват. И без това утре ще ми изритат , поне законите да обслужват нас. Бравос на подменените гробаджии!

7

Мдааа

преди 11 месеца

Алооо Възрожденците, нали нямаше уж проблеми с изборите а ?Как веднага забравихте че вашия вожд открадна лизни данни чрез подписките и ги ползва за фалшификация на бюлетини ?

6

Анонимен

преди 11 месеца

Тия едеоти в НС нямат никаква реална представа какви затруднения създават на реалния бизнес с тьпотиите, които гласуват за да се подмажат на началниците! Ама и не им пука!

5

ХАхаха

преди 11 месеца

Яяяя колко кремълски кибици от Възраждане са наскачали веднага тук да плюят по промените. Искате или не нещата отиват на там господа .... ЕЗ и Шенген

4

Коментар

преди 11 месеца

Досега имало ли е закон че са го променили?Защо няма нито един осъден за пране на пари!Навсякъде е пълно с перачници на пари,като се почне отгоре че и до "футбола" и комара

3

Анонимен

преди 11 месеца

Правили шашмалогии на изборите,сега закони си гласуват.Този парламент е нелигитимен,да приемат каквото щат,ако искат да приемат закон,че Кокорчо е с 3 цомби.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Абе да приемат Бюджет,да махат машините и да се саморазпускат тея наглеци бе.Парламент 7% Ала-Бала с машините-в кофите и нови избори !!!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Аз мислех, че са срещу прането на пари па то било в угода на еврозоната да им се покажем че сме убави. С тоя подход еврозона нъцки.