40

Хахаха

преди 11 месеца

Всичко медийно свързано с този професор е много красиво и шарено на бели точки, НО не дай си боже да повярваш на медийния му облик и потърсиш надежда за живот от него.Няма да намерите никъде по надменен, самовлюбен, безотговорен и долен човек от него! Човешкия живот няма стойност за него всички ние сме ***.

39

Мухахаха

преди 11 месеца

До идеалистаЧат пат бота може да е само това за което го използват. Много е далече от реален изкуствен интелект.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Какви сигнали извличаш от мозъка, па ти? Едни пари е важното да се похарчат- А са ми разказвали чудеса за вашето неврохирулгично отделение-дерете по 10 кожи от пациентите.

37

Идеалист

преди 11 месеца

За сега ЧатБота е само една много бърза изчислителна машина на която дадоха възможност да се свържа с мрежата. Малко прасенце, от което не се знае каква *** ще стане. Като атомната енергия - може да е бомба, може да е АЕЦ. Зависи, какво са му вложили в микрочиповете. Ще има и едното и другото.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Като слушам какви ги говори, започвам да се замислям колко е читав като доктор!!!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Божеее няма ли кой да го светне четова дето му викат ИИ е поредния ИТ балон. Измама за некадърните и мързеливите!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Не се карайте, пичове, всички ще бъдете изметени от ИИ. Той не дискриминира - айтита, кофражисти, жичкаджии, склададжии, касиери, писатели, музиканти, художници. А съвсем скоро професори и политици. :)))

33

Анонимен

преди 11 месеца

Я дай сега, експерта копейка от Възраждане да ни обясни как стоят нещата. Чакаме включвания и от Карбовски, доц Иво Христов, полк Николай Марков, Цанов, Киро Брейка, Явор Дачков, Петър Волгин, Валентин Ванцев, Пламен Пасков и Волен Сидеров.

32

До 37

преди 11 месеца

Има всичко в библиотеките! Да написали са го е и? Сега АИ го ползва като му кажеш свързва парчетата! Защо ще се пише наново нещо, което е написано и тествано! То е така със всичко!

31

ННН

преди 11 месеца

Само уважение за доктора.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Не ползвам Фейсбук, там всички служби те следят, но ползвам Днес :)))

29

До 33

преди 11 месеца

Много си назад човек! Има си библиотеки за това!

28

Спас

преди 11 месеца

чрез AI мозъка на Габровски беше отстранен и той сега си живее перфектно без мозък и никой не забелязва разликата

27

Непрог

преди 11 месеца

Истинският пробив в неврохирургията и медицината, ще го направят само физици! Те работят сега усилено по наноботите, които влизат на клетъчно ниво изследват, оперират и др. България страшно изостава и ще стои на последните места, защото тук никой не уважава труда им! Едвам 5 човека кандидатстват физика в СУ!

26

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютно подкрепям 11. Такива разработки и отрития от такъв характер винаги се вземат под контрол на военните.

25

Непрограмист

преди 11 месеца

Може и то още как! Направи програма с която местя курсора с глас! Засега е проста но може да я усложни като му кажа! Иначе му дадох една лигическа задача за мнооооого умни хора и се скапа. На мен ми трябваше 1 ден да я реша. Още един човек успя да я реши инженер трябваше му месец!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Ала-бала!!! На никой не му пука за инвалиди, особено като си знаем групичката, която не спира да ни набива в главите, че сме много на Земята. Brainmachine interface (BMI) - да се направи комуникация между мозъка и машината означава вашата мисъл да се предаде на компютър /най-общо казано/, а компютъра да ви "набие" своя отговор в главите. Извличане на вашия интелект, вашите възможности и управление на хора. Естествено пръсната е една лъжа. После ще обясняват, че е била благородна, ама...

23

АИ

преди 11 месеца

Го правят физиците! Инженери и математици са само помощници! Самия комп е създаден от физик. Дж.А! Нета физик Аберс Ли! Чакайте скоро квантови компютри, способни да вършат по 1 мил задачи едновременно, защото ползват кюбит а не бит

22

Анонимен

преди 11 месеца

Проф. Габровски: С AI неврохирургията прави пробиви, които бяха фантастика . . . . В България това не работи, защото 80% са лоботомирани т.е. мозъчноампутирани! Остава си фантастика! За съжаление нямам по добри новини!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Такааааа... А сега да кажем, тези AI кой ги прави? Инженеритеееееее! Математицитеееее!!! На докторите от години всичко им дават наготово и те пак не искат да работят и пак не могат и пак искат много пари!