54

ами

преди 11 месеца

"президентът се е превърнал от държавен глава с представителни функции в глава на изпълнителната власт за много дълъг период".Напоследък наблюдавам всички "специалисти" говорят в един тон-президента му харесва да управлява.Защо никой от тези не го обвини как на практика той спира онея злекаруси да се договорят и разберат,той ли ги кара на изборите да се плюят каруцарски и след това не смеят да се гледат.Въобще как ПРАКТИЧЕСКИ той е спрял съставяне на прав-во,ТОВА Е сила която той НЕ ПРИТЕЖАВА..

53

Евгени

преди 11 месеца

Какви са тези измислени политолози и анализатори , които ще давате акъл кое е демократично и какво било нормално да направят тази *** от ППДБ и ГЕРБ . Ей *** англосаксонска , спртете с продажната си политика , че на народа му писна от отпадаци ..

52

Българи

преди 11 месеца

Ще има Кабинет на Българите...след тази масивна АНТИБЪЛГАРСКА кампания водена лично от резидента и цялата руска паприка

51

От хората

преди 11 месеца

Какъв кабинет.Всички аут.Нали са едни и същи във възгледите, само различни имена.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Киро пази Бойко, Бойко пази Киро.

49

1212

преди 11 месеца

Браво на Цеци Андреева!!! Права е за абсолютно всичко.

48

До 47

преди 11 месеца

Точно така е ... извадено било от контекст ..5 часа било извадено от контекста .... смешници и нагли....вместо всички да бъдем отвратени от тия хора ,, то те не са и хора

47

Анонимен

преди 11 месеца

На всичките социолози, политолози и не знам си какви други "лози", като има погледнеш профилите по социялните мрежи и ясно си личи политическа принадлежност. Само като ги чуя и ми се повръща.

46

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 45, няма нищо извадено от контекста, налице е целия запис на тоя стрийминг, не говорим за някакви кратки извадки, това са фактите, и невиждам в тая излагация на ПП-тата какво им е виновен Радев

45

До 43

преди 11 месеца

43 много сте прав ...Много ми е чудно ,че българина не обича да чува истината ....фалшив бил записа ,,манипулиран бил .... Радев бил подстрекател и отговорен за думите на Киро и Кокорчо ... Путин бил виновен за записа и тн ....при такъв разговор Нормалните хора с достойнство и чест си мятат остовките а тук всички пр од аж ници тръбат Правителство да има ,,,

44

Анонимен

преди 11 месеца

До 43, ако аз те запиша какво говориш зад гърба на жена си примерно, и после й го пусна, повярвай че ще ти е много по-трудно да се обясняваш, отколкото в момента е на ПП! Всяко нещо извадено от контекста и от конюнктурата в която е казано, може да бъде тотално изопачено, и това си е чисто ченгеджийски похват!

43

Анонимен

преди 11 месеца

Тази цветанка - политолог и "писателка" ме впечатли дълбоко с израза - "НАПРИМЕРНО".Няма нужда от коментар, камо ли да й чета "прозренията".Любимка на дюзев от Пресечна точка, през седмица е поканена да разказва това, което той иска.При нея няма "журналистическа пауза", както той сам се изрази, за да не кажат участниците очевидната истина.

42

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, дали е за министерски пост или поради някаква друга причина няма никакво значение, фактите са си факти, обсъждат прането и защитата на Борисов, ТОВА Е! и не Радев слага думите в устата на Киро и Асен, а това че ще се възползва от тая ситуация е ясно, ама това ще се случи заради наглоста и алчноста на ПП-тата

41

Do 41

преди 11 месеца

Не се попаднал на правилния човек, да ти счупи пръстите третополови. Отивай довечера да скачаш за гей идолите ти

40

гражданин

преди 11 месеца

Какво става тук?Да не съм попаднал на сборище на възРОСденци?А, ясно пазят си копейките и агентите.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Хората искат правителство, ама не правителство от мафиоти, престъпници и айдуци! Благодарим ви за такова "правителство"!

38

Анонимен

преди 11 месеца

До 32, няма нищо общо с никакъв министерски пост - Руди Гела е яко стиснат за тoпките чрез прокуратурата, и изпълнява буквално всичко каквото му нареди Радев! Не случайно му била назначена "охрана", ама това не е охрана а надзорник, който да го държи из късо да не избяга примерно зад граница, и да разкрие целия заговор

37

Анонимен

преди 11 месеца

Може пък да видим повторение на 2013 година, особено ако ДПС-то вземе страната на Радев. Имаме опит от съвместната борба на евроатлантически ориентираните избиратели в БГ и той е бил винаги успешен за България.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Таз Цветанка много прецъфтяла ми изглежда?!

35

Анонимен

преди 11 месеца

кабинет би трябвало да има. въпросът е какъв? дали на морално пропаднали политици, като пп/герб или 3-ти мандат на експерти.? почти цялото общество е настръхнали срещу тия шарлатани, които се напъват с цената на всичко да вземат властта.