14

Мнение

преди 10 месеца

Никакъв Бюджет, докато не се състави Правителство! Никакви чупки в кръста пред интриганта президент.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Я, фин.министър прави това, което направи финансовия министър на Иво Прокопиев в Първото правитество на ГЕРБ. "Посегна на Сребърния фонд". Да държиш пари на влог, а в същото време да вземаш заеми с висока лихва!!!! Още ли Боко е окраднал парите на пенсионетите? Или едно и също нещо е лошо и добро в зависимост от извършителя?

12

Кицо кокорков

преди 10 месеца

Чакай и то сега, да го опаковаме маркетингово кафявото, за къде бързаш. Пенсии? А ние? А от къде млрд. Един парад днес?

11

хаха

преди 10 месеца

Значи е време да уволнявате всичките калинки в държавната администрция за да стигне бюджета за по дълго време !

10

Анонимен

преди 10 месеца

Абе бюджети, дай да видим кой ша сложим начело на службите първо, некой наш челяк да е. Раята ще почака нема време за нея.

9

777

преди 10 месеца

То призовава ама , народните избраници дремят и вземат 5 бона заплати......

8

Анонимен

преди 10 месеца

Некадърниците от НС трябва да се наринат. Занимават се с купища про с тотии - оръжия за Украйна, изпълнения на поръчки на "посолството" от друг вид, но не свършиха миналата и тази година за пет пари работа - тази, за която им се плаща - да гласуват закони и да конституират органи по КРБ. На практика те нарушават с поведението си Конституцията и законите на страната.

7

?!?

преди 10 месеца

Президента съботира кабинета, но Раята трябва да яде. Пари му трябват и на русофилските гърла и на тях. Ами да вземе многомилионите данаци обещани от Лукойл и да си плати. Да ама данъци няма, но пък субсидиите за ток текът към Лукойл със страшна сила.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Синхронизирано ли е с посолството? Не бива да се действа на своя глава.

5

п.п.

преди 10 месеца

кой ще ти обърне внимание бе? това са безотговорни хора, крадци и мошеници! нали си вдигнаха пак заплатите - хората кучета ги яли!....прав е дядо славейков, че сме ***!

4

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

Бозайник и бозайници . Гълъбчета златни . Мамини златни . Като ви вкарат във фризера ви замразяват , но никой няма да ви изкара . Само ромите ви обичат и могат да пожелаят да ви изкарат и на скара да ви опекат .

3

Анонимен

преди 10 месеца

Хвърляй във фризера, че няма кой да го яде. Сега ще гледаме цирк.

2

Кире

преди 10 месеца

Его и този само пара му дай да харчи и друго не знае. 3 стотинки не е изкарал в живота, цял живот на държавна заплата.

1

Радослав

преди 10 месеца

Нали политиците трябва да имат нова дъвка с която да оправдават безпринципни коалиции. Бюджет няма да приемат, ще се могат, ще си мерят на коя партия сутеньора е по голям от на другата и в предизборната кампания ще е: дайте да се съберем с ония които "мразим", че да има бюджет. В момента НС е заето с далеч по важни неща като имунитета на Боко да се пази, а не с някакви си тривиални неща като бюджет на държавата.