15

Просветен

преди 11 месеца

Интересно, а този "експерт" какви компетенции има в областта на сигурността - дали е работил в някоя от службите, дали се е занимавал със подобни дейности, или пък е работил с класифицирана информация ?А може би се е запознал със службите от книги или филми !

14

Анонимен

преди 11 месеца

Още малко и ще изплюете камъчето: България е в изолация

13

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Фуражките проклети пак си спасяват сигурността. " Сигурността" се спасява с хората и се надява някой да я послуша . Мутри проклети и заклети сте вие и провокирате хората , за да ги вкарате по арестите и затворите .

12

Анонимен

преди 11 месеца

Защо ЩЕ? Вече отдавна я плащаме. И не става въпрос само за службите. Доцентът от ровене в науката явно не е усетил и разбрал.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Айде БЕЕ , имало процедура! Преживяхме я вашата процедура! Пожарникар и охранител ББ стана шеф на такава служба. Помним и една женица, гербаджийска функционерка, как беше шеф на МВР.... Докато не арестувате и не експулсирате агентите към американско, британско и от сорта посолства, не можете да докажете, че сте независими и безпристрастни.

10

Бай Дрън

преди 11 месеца

И още нещо, говорейки за партньорски служби. Не може да ни е партньор служба, подслушвала Меркел и Зеленски, нали? Значи точка по въпроса. Това не е партньорска служба.

9

Бай Дрън

преди 11 месеца

Какво съгласуване с чужди служби от кандидат министри? Те да е тия не се и цанят за министри. Това е все едно Костя да отиде при хамериканците и да съгласува службите, щото знае ли човек, третия мандат може да е негов. Мъчите се да замажете положението, ама не така!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Изобщо не ме е еня ни за ЕС ни за НАТО

7

SyS

преди 11 месеца

До Обективно// В правото има едно понятие "Престъпни намерения" и второ "Превенция".Хубаво е хората изразили престъпни намерения, да бъдат превантивно кастрирани.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Съд и каторга за тези предатели !!

5

Qwerty

преди 11 месеца

То винаги сме я плащали всички...

4

Анонимен

преди 11 месеца

Значи според статията шефовете на службите в Германия или Англия да се одобряват от нашето посолство. Лол незнаех. Щом било нормално, значи и нашите посланици одобряват техните шефове, нали тъй, за да има реципрочност щото инъче ще е някаква феодална колония. И всичко си е наред значи. Правилно ли разбираме?

3

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Не ми е притрябвало доверието на "ЕВРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ" и "БЛАТО" към тези продажни колониални американски пионки.

2

Анонимен

преди 11 месеца

е колко по ясно доказателство от това в 5 часов разговор кокора на 3 пти да казва че шефовете вече са одобрени от посолствотО,бе експерте...... не знаех че наще служби са в някакъв отбор различен от отбора Български национален интерес.....

1

истина е

преди 11 месеца

Нашите политици и служби трябва да са закичени всичките с червени фенери !!!!