356

SDI

преди 11 месеца

Бойко Борисов още се съпротивлява, но е обречен, при това не за друго, а защото САЩ са го подхванали. Ще го използват още малко, докато клекне за всички неща, които поискат от него, и след това ще го смажат. За САЩ важи принципа, че дори веднъж да "сбъркаш" (турски поток) си техен враг, дори и да клекнеш сто пъти след това, както е в неговия случай. Така че за него щеше да е по- добре да се държи принципно в защита на държавата, а не да е част от слугинажа на САЩ.

355

Анонимен

преди 11 месеца

И ние сме категорични, че ще ти го вземем и него и други неща, които не ти се полагат като доказал се с решенията си национален предател, крадец и лъжец. Заклехме се.

354

тулуп

преди 11 месеца

Бойко, пред Всевишния няма имунитет. Всеки ще отговаря за постъпките си пред Него ! А тук какво имаш или нямаш е голяма заблуда.

353

Защо сега?

преди 11 месеца

Много е прав за 2 неща. 1. Защо сега? - защо не преди 10 г., когато трябвааше да влезе в затвора. 2. Няма да си дам имунитета - точно така, няма да го даде. Имунитет се отнема, както му е даден. Защо той да го дава, който му го е дал да му го отнеме.

352

Инж+

преди 11 месеца

Горкичкия!!! Резервирайте му килия с южно изложение!!!

351

Анонимен

преди 11 месеца

Съмнявам се, че Б.Борисов се страхува от разследването по Барселонагейт. По-скоро се опасява, че гл.прокурор ще се разприказва по нещата, които съвместно са вършили с премиера, защото доскоро двамата бяха много близки. Гл.прокурор изпрати не толкова отдавна военни прокурори и въоръжени хора от отряда за охрана да тарашат Президенството и оттогава започнаха тежките дни на ББ и охладняха топлите връзки между ББ и гл.прокурор.Стремежът на ББ да се освободи от ИГ съвсем вледениха отношенията

350

Анонимен

преди 11 месеца

ПЪЗЛЮ...

349

Финансист

преди 11 месеца

Ами, щом не иска да си го дава доброволно, да го налбият депутатите му, тези личните неговите от партията му. Тогава не само имунитета, но и парите си ще им даде. Честита 2023 г. Специални поздрави за тези от БНБ, които ми обясняваха, че не разбирам нищо. Нещата се променят. Че дори и парите ни българските вече са в евра.

348

Анонимен

преди 11 месеца

Вие от ГЕРБ се държите като роби на един самозабравил се вече 18 години управляващ партията пожарникар. Той дори не ви смята за нормални хора, а за негови слуги! Смятате ли, че вашият електорат ща гласува за такива хора като вас? През есента ПП-ДБ ще ви вземат кметовете и съветниците по градовете и селата и с ГЕРБ е свършено! Вие имате ли ум в главата или ролята ви на слуги ви харесва? Засрамете се!

347

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно е ако в следващите дни Гешев поиска имунитета на Киро и Асен и те сами си го свалят. Тогава Мутрата ще изглежда още по-голям страхливец!

346

Анонимен

преди 11 месеца

Чудя се дали има наивници, които още подкрепят краливата мутра ББ и лъжците и предателите от ПП-ДБ.

345

Серги

преди 11 месеца

ЕХ БОКО,ЕХ ТИКВО,НЕ САМО ИМУНИТЕТА,НО И ДРУГО ЩЕ ДАДЕШ ПРИ БАЙ СТАВРИ!

344

ля ля

преди 11 месеца

ама госин борисов това да не са ти гудите че да си ги даваш! я най-добре не давай нищо!прибирай и не спирай да прибираш, то как инаки!

343

Анонимен

преди 11 месеца

Ревизоро няма ли да го разследват? Няма ли на Нено Димов също да му се появи някое ново обвинение? Време е да има поне един осъден.

342

Анонимен

преди 11 месеца

Що така бе бате...нали си чист като момински пазви...от какво се страхуваш? Отказа ти да дадеш имунитета си доказва, че се страхуваш май от нещо!

341

никой

преди 11 месеца

командват го от американското посолство

340

Анонимен

преди 11 месеца

Отнемане на имунитета му и изправяне пред съд за ефективно носене на отговорност за безобразията, които ни сервираше, кражби и продаване на националните интереси. Полуграмотен *** десет години съсипва държавата, под инструкции на вашингтон и брюксел.

339

Анонимен

преди 11 месеца

ПП(продължаваме престъпленията) заедно с доносническа българия и ГРОБ за България ни гласят майдан и война. Ако ви харесват разрухата и смъртта в Украйна само чакайте, ще ги получим, а американските "партньори" ще потриват ръчички. Мръсни пари няма - нищо че са напоени с кръв.

338

Неисторик

преди 11 месеца

Пълен цирк!Хора мили,така не се твори справедливост!Начело с Бойко всички гербери да се откажат от имунитета си! :-))))

337

Наздраве

преди 11 месеца

Аз нямам имоти по Испания или Ривиера или друго екзотично място, ама си седя спокоен на терасата и си отпивам от коктейла сладко,сладко. Не се крия и нищо не дължа никумо. Тия които бъркаха с две ръце в касата с меда,сега да му мислят. Запари им от.зад здраво май. Рано или късно сметката, ТРЯБВА да се плати. Ама с големи лихви!!! Да се оправят. Ай наздраве!!!