35

Божееее

преди 1 година

мали преди София с барикади и коктели,с камъне и дърве,що не,тея се гаврят с животите ни агите от 30 г.имат ни за робе като през турско

34

ББ

преди 1 година

невинният ага,роба,на роба на кгб доган...агента на дс...сок/п/ола ни убеждава,че няма България,мъртви сме и само путин и агента му създал мафията,нареждал убийств ако им дадем власт,ще ни "спасят",иначе ще нахлуят ордите им докарани с автобуси на пеевски в Парламента на Българите!уау,има ли живи Българи???ако има посрещнете ордите на руският роб подобаващо,ако няма...Бог да прости...Българите продали се на...агите!!!САЩ и ЕС...не спете,кгб готви нов пожар,през агенти на кгб като доган!

33

Неисторик

преди 1 година

Карадайъ се опитва да стреля надалеч.Следеващи избори/т.е. Герб и ПП+ конфронтирани/... същата история с малки но съществени за ДПС нюанси.Герб - водещи,ПП+ - 7 до 10 пункта под Герб.Махаме крайностите на Възраждане.Както и да го смятаме правителство без ДПС е изключително малко вероятно.

32

Недоразбрал

преди 1 година

За което май и вие доста се потрудихте ефендим?!

31

Анонимен

преди 1 година

агентурата на дс се активира смятат че държавата това са те.

30

Я па тоя

преди 1 година

Ама е прав.. Тия направят ли правителство, тоталния разпад е в кърпа вързан. Ще ни вкарат във войната и ще избягат по островите, а тук ще настъпи глад, смрад и мизерия

29

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава се напинят да правят правителство.

28

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ядосаха Сарайте със съдебна реформа и веднага обвиненията на Бат Бойко са вече факт. Просто е мега зле, контролния орган на държавата, да е в ръцете на една етническа партия.

27

ОРЕШАРСКИ 2

преди 1 година

ДПС С РАДЕВ ЛИ ШЕ ПРААТ УЙДУРМА..??

26

Фанфанлалето

преди 1 година

Турската лира пък днес е 0,09 лева ! Това се казва държавност !!!

25

Анонимен

преди 1 година

33 г. на лъжи, кражби и подигравки с народа. Децата на най-големите измамници станаха "политици" и "бизнесмени" ама това се вижда и помни. Сега до нас е война и има опасност това да стане по-сериозно. Говори се, че сме щели да набираме хора от запаса за да пазели Бг. *** вие луди ли сте, кой му пука вече за Бг след всичката тая г.ну.с. Дайте оръжията и да ви приключваме всичките в годините.

24

Милионер

преди 1 година

Тези като този от снимката си мислят, че са свидетели. Аз пък си мислех, че са депутати. Сигурно съм прав, те са свидетели на разпада на държавата, в чиято изпълнителна власт са. Какво се случва с Конституцията на Турция ? Тази на Българията ни е приета от ВНС. )естита 2023 г. с бйджета им за миналата. А пък, тя е просто 2022.

23

Обединени

преди 1 година

ДПС и Възраждане, БСП и Радев...под зоркия поглед на мутрофанова....НАПРЕД

22

Доган

преди 1 година

Само образът ми от фирми пази България и ако се разкъса този обръч от ново правителство, откъде пари за избори и яхти и къщи за тъщи? Мене гледайте,аз държа властта и давам парите. Нещо да се е променило?

21

уха

преди 1 година

Щом карайдъто мрънка значи всичко е точно

20

Анонимен

преди 1 година

Разпада е следствие на три десетилетия управление. Тия които я съсипаха, сега много силно атакуват единствената партия готова на реформи. Народът се подава на пропагандата и пак ще му излезе много скъпо.

19

МИ ХУБУУ

преди 1 година

До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА И после?

18

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да го закрият това съветско шпионско изделие - противоконституционната "партия ДПС" . Половината й депутати ще преминат по другите партии, където е мястото на нашите турски сънародници, а другата половина като Доган, Пеевски, Цонев, Хамид - отиват в затвора за практики на национално предстелство и кражби

17

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Ни лук ял, ни мирисал е положението за тоя господин. И той и феодалната организация, на която се прави на шеф (щото истинският го знаем кой е) трябва да бъдат вкарани в затвора.

16

дфр

преди 1 година

Доста се обединиха силите на СС