20

Питай

преди 11 месеца

Питай познати катаджии ако имаш, ще видиш, че е възможно. Да понякога трябва да оправят дата и час. Когато ги спрат хората са стресирани и не забелязват такива малки детайли, нито какво пишат полицаите.Още повече като ти свалят номерата и ти сложат белезници.Имаше статия в дневник за това, че доста често се прави това.

19

До 19

преди 11 месеца

Това е невъзможно, машината изкарва фиш с дата и час и не може да бъде променяно, самите тестове дават страшно много грешки, даже има проучване за тях от университета в Осло. Установяват около 15% фалшиво положителни проби.

18

Тест за iq

преди 11 месеца

Нещата са така. Има фалшиво положителни тестове, мо в повечето пъти е вече ползван тест. Спират някого тестват го и излиза положителен. Обаче човека казва давам ви по 1000 лв и забравяме. Понеже тестовете се отчитата няма как да го скрият. При следващия тест набутват някой невинен, като знаят, че кръвта ще го оневини. Е ще има главоболия ама какво да направят и те хляб ядат.Ако не видите, че теста е нов и го разпечатват пред вас, честито бяхте сготвени.

17

Анонимен

преди 11 месеца

няма друг начин да откажем ниските прослойки от шофиране освен яки репресии.

16

Анонимен

преди 11 месеца

90% от тестовете им са такива...

15

Хайде, хайде

преди 11 месеца

Ще ми е като печалба от тотото ако попадна в такава ситуация. Предвид лекарствата ми, със сигурност ще грейна, но МВР си няма и идея какви пари ще ми плаща после. Аз ли пък нямам приятели бакшиши, които да ми осигуряват касови бележки за по 80 лева дневно. Отделно пропуснатите заплати, психическите и емоционални травми и т.н. Ще тръгна с иск за 50 000 лева, 25 000 да ми дадат, все си е като печалба от небето. И до ЕСПЧ ще стигна ако трябва. Вече си има адвокати с огромен опит.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Тя ще ги и осъди. Проблемът е, че след това не се ви=зима от бюджета на съответната администрация и те пак си раздават премии.

13

Дарвин

преди 11 месеца

Значи мутрите със затъмнените предни стъкла даже не ги спират, а женицата номерата ѝ свалили. Евала.

12

Абе

преди 11 месеца

До Анонимен10 То само с полицията да е така пак добре, но така е с всички държавни институции. Където и да отидеш, работата става все с нерви и голям "зор"! Днес трябвало такъв и такъв документ, утре трябвало и още някакъв, абе трябва да имаш много свободно време и здрави нерви, за да успееш да ти свършат работа "Служителите"! А те не се имат за такива, имат се за богопомазани и гледат на теб, като по-низш!

11

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Нещо спяха тестовете на ченгета и изведнъж тези фалшиви тестове започнаха да мерят вярно. След всеки тест да бъдат съдени до дупка.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Някои съвсем обикновени лекарства без рецепта реагират на дрога при тест от слюнка..

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 8 - Супер, ама аз съм по 4 месеца в година на едно от споменатите неща. Иначе се тръшкам за по 5-6 дена и го правя поне 3 пъти на зима ....

8

Пинко

преди 11 месеца

колко хора изгоряха без да са вземали нищо... защо продължава този цирк с нереални тестове...

7

Ss

преди 11 месеца

Да съди тез дето е гласувала за тях защото те правят поръчката за тях а не Ушев!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Полицията в България не разрешава проблеми а създава! Ето това е разликата между източна и западна Европа.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Всяко едно лекарство с псевдоефедрин или сироп с ефедрин ще светнат. Например Тайлол хот, Нурофен Стоп Колд и сироп Бронхолитин. Та като сте болни си стойте вкъщи.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Затова личния си автомобил го пиша служебен. Може да излиза малко по-терсене с таксите, но поне не може да ми го вземат толкова лесно.

3

Анонимен

преди 11 месеца

В такъв случай, на жената се дължи обезщетение за пропуснати ползи, накърняван ена достойнствот и прочие...

2

Хммммм

преди 11 месеца

Ей за това полицаите не искат да ги тестват. Ама продължават да се гавтят с хората! Съд до дупка! Долни *** на четирибуквия!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Дано ги осъди. А после да и направят проверка на болничния и да я осъдят и нея за фалшив такъв.