21

Каргон

преди 9 месеца

Само като знам коя е майката на детето и ми става ясно

20

Анонимен

преди 11 месеца

Като има претенции да си го гледа тя. Кой знае какво държание има детето и дали но не тормози другите деца?

19

не,че нещо...

преди 11 месеца

но това дете на 7 години,не трябва ли да е в 1ви клас?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Аз вярвам на детето си и истината винаги е почти по средата.Детето си остава дете.

17

До 9

преди 11 месеца

Хайде, да сложат камери: по ти гардеробите, занималнята и спалнята! Та да се разбере, че има голяма разлика в поведението на децата вкъщи и на градина.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Ако имаше камери(Япония) за да виждат родителите,нямаше да има конфликт,при някакво лошо поведение на дете се разговаря с родителите.Всичко трябва да има опрделени граници и правила.Детската казарма е неприемлива,както и детската слободия.Делигираните бюджети да приключат.Детски групи до 15 деца.Труда в д.гр.не е за наказание,а за възпитание.Ако въобще има съвременна методика...в това което сега наричат педагогика.

15

лични наблюдения

преди 11 месеца

Омръзна ми да чета лигавщини от страна на майки, баби и т.н. Децата са манипулатори. Имам внучка на 5 години и съм се уверила в това. Истината е, че децата са мързеливи, не им се става рано за ДГ, не им се занимава с нищо там и си говорят врели-некипели, само и само да останат в къщи. Това е криворазбрана родителска обич. Не може от най-ранна възраст да се задоволяват всички детски капризи. А учителите се държат като прислужници, само и само да не се "обиди" за нещо някоя майка.

14

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

То днешните подрастващи не са и деца, а потенциални престъпници и наркомани с права, по - големи от пълнолетните в много отношения. Нямали правова да ги възпитават така или онака. Нямали право да прилагат болезнени наказания и пр. Родителите много добре знаят за безобразията на своите *****, но ги защитават и гледат да изкарат нещо от техните така наречени "ПРАВА". Да се занимават с възпитание - абсурд. Това е много сложно нещо за днешните "РОДИТЕЛИ".

13

Дарвин

преди 11 месеца

Имам 2 деца. Старая се колкото мога вкъщи да ги възпитам. Честно казано, ако знам, че учителките имат правилна преценка за нещата - нямам напротив да ми шамаросват децата.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Било босо и спяло в коридора и от там му се отключило напикаване и агресия.... боооже, нас едно време ни дърпаха ушите, шляпаха ни където им падне, стояхме прави наказани в ъгъла и ходихме цяло лято с полускъсани обувки. Какви са тия лиготии при днешните деца, родителите много ги разнежват, но и детските гградини - за всяко зачервено гърло звънят на родителите да идват да си ги взимат.... аман вече, не гледате хора, а кукли.

11

Анонимен

преди 11 месеца

До 1 - В дадената ситуация, възпитанието му е започнало :)

10

6

преди 11 месеца

Охооо! Виждам, че някоя "модерна родителка" се е трогнала! Давай драга! Кажи ми колко съм лош и сбъркан!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Крайно време е да сложат камери във всички детски градини. Недопустимо е да не знаеш къде и какво става с детето ти по цял ден. Родителите трябва да могат по всяко време да си видят детето.

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 4 - Не че нещо, ама Япония е една от малкото страни, която ни бие по-демографска криза ...

7

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 5 - Не точно. А и няма особно значение.

6

Анонимен

преди 11 месеца

"Преди три месеца Марти започна да бъде много агресивен. Дори го заведох на психолог" - Кифло! Марти е бил наказан, точно защото е бил агресивен, а ти си куха лейка, защото си решила, че ще го метнеш на психолога и той "ша упрай работата". Като се видят Ганките с пари и по-нищо не се отличават от бай ти Г ... Като се почне с бавачки, квачки, психолози, астролози, "виШЪ мода за деца" ...

5

Анонимен

преди 11 месеца

На 7 години децата са в училище. Това дете защо е в детската градина

4

Анонимен

преди 11 месеца

Гледах един документален филм за децата в Япония. На по 4-5 годинки ги карат да подреждат помещенията, да мият тоалетните, да чистят и да са самостоятелни, а тук на седем години ги молим да си играят с играчките. Трябва да се въведе изисквания за дисциплина, при две забележки се връща на родителите да си го гледат сами.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Седемгодишните отдавна трябва да са на училище. В махалата да си възпитават децата и да ги пращат на училище.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Ако само това дете е наказвано, значи то е диването в групата. Пълна липса на домашно възпитание е проблемът.