7

Джендера3ти,сър!

преди 11 месеца

Климатични истерици с явни психични заболявания...

6

Анонимен

преди 11 месеца

Еко талибаните маша на глобалнатах мафия!!

5

Анонимен

преди 11 месеца

А храната която ядат, дрехите които носят, сами и с ръчен труд ли си произведоха? Как дойдоха до моста? Сигурно живеят в къщи от слама, а сламата са я добили собственоръчно от нивите си?

4

Съдията Дред

преди 11 месеца

Ами уважете им исканията . Нека всички активисти и организатори на "Just Stop Oil" станат публични личности. ВСЕКИ в УК да знае за тях по лице и по име . ПОЗВОЛЕТЕ ИМ ДА ДАДАТ ПРИМЕР НА ОСТАНАЛИТЕ. Спрете газта и тока / щото е от лоши петролни източници/ в домовете им. ОТКАЗВАЙТЕ им ВСИЧКО в производството на което са включени петролни продукти... НЕКА С ПРИМЕРА СИ ДА СЕ ОПИТАТ ДА УБЕДЯТ ОСТАНАЛИТЕ ... Нека видим колко дълго ще издържат ако им се забрани достъп до ВСИЧКО базирано на петрол .

3

Нова религия

преди 11 месеца

Тези същества с IQ 80 няма как да стоплят, че цялата климатична истерия е заради претакането на няколко трилиончета към сметките на глобални спекуланти. Защото "зелената" енергетика и промишленост в сегашния си вид е гарантирано губеща и я плащат солидарно всички данъкоплатци. Един човек с велосипед, а не с кола в Лондон им каза вчера каквото трябваше: "И аз съм либерал, и аз съм загрижен за околната среда, но вас ви мразя от сърце."

2

ГАДОРЯН

преди 11 месеца

Екотерористи !!!

1

краля

преди 11 месеца

Като видя тези зелени еуглени да копаят, жънат и орат на ръка , ще спра петрола.