120

Българин

преди 11 месеца

Герб си слага въжето около врата. с това коалиране с отявлените мошенници от ПП-ДБ.На следващи избори ще загубят страшно много гласове. Това ще е началото на края, както на ПП-ДБ така и на ГЕРБ. Дано има здравомислещи В ГЕРБ и да се откажат от тази срамна за избирателите им коалиция.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Ужас Ужас кво се случва в тая държава те трааа вс да са в затвора те правителство жа праат наглост и безочие ужас

118

Анонимен

преди 11 месеца

На България не й е нужно правителство, подкрепяно от корумпирания Борисов, даже и това правителство да ни отърве от управлението на служещия на руските интереси Радев. От трън та на глог! Вашингтон и Брюксел ни натискат за корумпирано, но не проруско правителство главно да осигурят български боеприпаси за Украйна. Българският интерес е измитане на цялата ни продажна полотическа класа и ново наципнално патриотично управление.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Посланик Мертен ли ще даде начало на преговорите? На родна земя в посолството ли ще се водят или на чужда, българска?

116

бай Гошо

преди 11 месеца

да де, ама по време на теа "преговори" трябва да има такъв митинг около тях, че теа хамеркнански мeкepeтa да не могат да си чуят приказките от освирвания и крясъци. А не е зле и да излезне някое и друго записче от това, как, кои и за какво са се пазарили на "преговорите", нал тъй?

115

Шопа

преди 11 месеца

Денков , верно ли е ,че няма бивши ГЕРБЕРИ ?

114

Руди Гела + дАнС

преди 11 месеца

В Русия сме,в Русия сме.Една молба Денков с малко по-висок глас да говори,не го хваща микрофона.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Нема да сядат, ше пият по една студена вода прави и друм!

112

Анонимен

преди 11 месеца

цялата руска машина се е активизирала...това и слепите го виждат вече. Правете Правителство за България...най-големия страх на руските продажници!!!

111

едит от немалкото

преди 11 месеца

Не сядайте! Че ще дойдат много гости с вратата.

110

Посолството

преди 11 месеца

Пак ги е накарало да се договарят да крадат от Българите

109

Анонимен

преди 11 месеца

33 г. на лъжи, кражби и подигравки с народа. Децата на най-големите измамници станаха "политици" и "бизнесмени" ама това се вижда и помни. Сега до нас е война и има опасност това да стане по-сериозно. Говори се, че сме щели да набираме хора от запаса за да пазели Бг. *** вие луди ли сте, кой му пука вече за Бг след всичката тая г.ну.с. Дайте оръжията и да ви приключваме всичките в годините.

108

Киро Канадеца

преди 11 месеца

Мафиотски сговор срещу държавата.

107

SyS

преди 11 месеца

Прилича ми много на плъх на тази снимка.

106

Анонимен

преди 11 месеца

Да не би в щатите като управлява президента с назначено от него правителство да се говори за диктатура! Това е плашене защото много от любимците народни няма да могат да контролират паричните потоци и да се облажват! Хората са измислили топлата вода, нека не плашим гаргите. Има си механизми за контрол на президентската институция, въпреки че е управляваща. Много страни се управляват от президент съответно с парламент и правителство... Страхуват се, че е по лесна смяната на властта...

105

Анти Тяло

преди 11 месеца

Нямат избор... Гешев дебне!

104

Анонимен

преди 11 месеца

Фикуса в президенството трябва да разбере че е фикус и БГ е парламентарна република ,ако станем президенска това означава Бай Тошо 2 Задължително трябва да има правителство

103

ПРОБУЖДАНЕ

преди 11 месеца

Едно нещо трябва да бъде осъзнато: ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА Е ЕДНО НИЩО! Имат медии, имат НПО-та, имат на практика безгранично финансиране, цялата администрация е овладяна, владеят до голяма степен службите, прокуратирата, съд. НО ТИ НАРОДЕ, ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ МНОГО, ВИЕ СТЕ МНОЗИНСТВОТО! 35 ГОДИНИ ВИ РАЗЕДИНЯВАТ И ПРОТИВОПОСТАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. НИКОЙ НЯМА ДА ВИ "ОСВОБОДИ", ОСВЕН САМИТЕ ВИЕ СЕБЕ СИ! ГЛЕДАЙТЕ, СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО, МИСЛЕТЕ И ПОЧУВСТВАЙТЕ. ИЗХОД ИМА!

102

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв е този зор и тези *** препирни. Каквото и да стане България ще си остане постмодерна колония. Територия, лишена от суверенитет, с марионетни правителства, дали служебни или редовни. Законите на българите ще продължат да се пишат в Брюксел и да бъдат налагани на населението от местните колониални власти, наричащи себе си "евро-атлантици", каквото и да означава това.

101

Анонимен

преди 11 месеца

Каква наглост!!! Докога ще търпим????