28

ЧЕНГЕСАРИ- ВЪН!

преди 11 месеца

ИНПИЙЧМЪНТ ЗА РУНДЮ!!!!ДОЛУ РУСКИТЕ ИБРИЦИ!!!!

27

Валери

преди 11 месеца

Щом Цвъки казва, че е невъзможно, значи точно това ще бъде правителството.

26

ББ

преди 11 месеца

все тая,гарантирано ще има много осъдени с големи присъди...500 г. османско...и сме тук!та някакви мандати и руски роби ли???ще сме тук и ще презираме децата и внуците ви заради предателствата и геноцида над Народа на България...платено ви в...мъниста...копейки!

25

ББ

преди 11 месеца

ти не купуваше ли...цецомобили да записваш партньорски и да докладваш на рашите?хора забравят бързо!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Цвинокио помним как ни плашеше децата. За лека нощ пускаше полицейски арести

23

Риторичен

преди 11 месеца

Въпрос: Защо правителство с 2рия мандат е невъзможно, а с 3тия става възможно? Кои са третите - Възраждане?! Радев направо да беше казал на ПП - върнете ми мандата, за да го връча на моите хора. Ето това е национално предателство, да дадеш власт на проруска партия, която ще ни върне там, в мракобесните времена на тоталитарния режим. Никога.

22

Цецо е прав

преди 11 месеца

Кремъл няма да допусне никакъв кабинет.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Защо чак сега - къде спахте толкова години ? Естествено, че тулупа е крадец, лъжец и рекетьор - защо едва сега се сетихте да си свършите работата ? След посещението на гешев в сащ ли стана "промяната" ? Или когато заплашиха гешев, че ще го махат ? Необходимо ли е да има такива "фактори", за да си вършат прокурорите работата и значи ли това, че досега е имало чадър над мутрата от Банкя и близките до герП "бизнесмени" - петьо еврото и къро, на които им се стъжни тези дни ? Започвайте ги и ги свършвайте, че има още много като тях, които тровят България !

20

Анонимен

преди 11 месеца

Кой поръча и уби Петър Христов ?

19

да ва питам

преди 11 месеца

оти все пробутвате асансеорниа.Що никой не търси мнение от Цецка ЦачеваТя беше председател на НС и тежи повече от шумналията

18

До 17

преди 11 месеца

С Костадинов ли? Ами ще има много крадене, както досега, най-вече, но в по-големи мащаби, като за последното на последното. И ще имаме сплотени руски армии в няколко града.

17

Ром"с

преди 11 месеца

Много ми е интересно как ще се развият нещата ако Възраждане напраят правителство,а това че са руски агенти и прочие си чиста пропаганда на "американците " в България,да той -КОСТАДИНОВ използва вълната-русофилската ,защото у нас народа си е проруски с изключение на 20-30% които са русофоби ,едните идейно,другите манипулитивно от ТВ,медии,пишман-експерти по студията от канал ...Ще е много интересно,как ще се развият нещата с Костадинов,щото никой няма да му разреши завой ..а и той не е ***!

16

Анонимен

преди 11 месеца

Повече няма да има кабинети офиси

15

Дано Не

преди 11 месеца

Дано не си прав, че копейките ще ни .....

14

Анонимен

преди 11 месеца

И ти като беше министър сменяше шефове, помним го.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Шесто върви ли асансьора, физкултурник с апартамент с асаньор и нямало корупция

12

от Вълню

преди 11 месеца

сламен консултант си ти, връщай ми парите

11

Анонимен

преди 11 месеца

Този никога не познава. Значи 100% ще има кабинет. Още тази седмица.

10

Г-н Физкултурник

преди 11 месеца

Откога разбирате от Национална Сигурност????

9

Помнещ

преди 11 месеца

Браво " цвъки"! И аз съм съгласен с теб! ПП и ДСБ Опорочиха и този парламент,и то още преди да е заработил! Последствиятае засегнат и ГЕРБ! Има предложение на прокуратурата към Гешев " пазача" му,да му бъде сВален имунитета! Теб лично Борисов те изгони,но правя Евала само на Цачева! Взе си " апартамента" и се оттегли от Групировката ГЕРБ! -:) Ще има последствия за Бившата ти Групировка ГЕРБ другарю Физкултурник!-:)Следват Избори и нищо друго!!!