34

прочетин

преди 11 месеца

ружката бил и него били , а таки за коментар невикат . около 40 мътни души с прякори, сиви и тежки са замесени . трябва си време - то децата му знаят и 8 смени на наркомани боксери и ***

33

МНЕНИЕ

преди 11 месеца

Българските Експерти са като Българските Партийци - или са глупави , или са корумпирани . Цял Народ знае че Борисов го гръмна , само експерта говори за филма похитителите на изчезналия кивот в Индия .Този е гледал Харисън Форд в поредицата , прожектира си филми в главата . Киноман .

32

Пепи Еврото

преди 11 месеца

Защо ни занимавате с престъпници и мафиоти.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Защо чак сега - къде спахте толкова години ? Естествено, че тулупа е крадец, лъжец и рекетьор - защо едва сега се сетихте да си свършите работата ? След посещението на гешев в сащ ли стана "промяната" ? Или когато заплашиха гешев, че ще го махат ? Необходимо ли е да има такива "фактори", за да си вършат прокурорите работата и значи ли това, че досега е имало чадър над мутрата от Банкя и близките до герП "бизнесмени" - петьо еврото и къро, на които им се стъжни тези дни ? Започвайте ги и ги свършвайте, че има още много като тях, които тровят България !

30

Бойко

преди 11 месеца

Защо ни занимавате с този случай?! По всичко личи, че свадата е заради неправилно паркиран автомобил и семейни проблеми

29

Анонимен

преди 11 месеца

Добри са килърите. Бащата на плеймиската ги обвиняваше в жестокост. Не е правилно. Разговорът с журналиста показа, че дъщето е вътре в бизнеса. Няма невинни загинали.

28

Анонимен

преди 11 месеца

А може и да са извънземни били от Хангар 51!

27

бг смешки 2

преди 11 месеца

прости хора говорещи наизуст разни неща !Къро е наследник на МЕТО ИЛИЕСНКИ и Жоро Илиев във ВИС -2 .има законен и незаконен бизнес който у БГ се върти у БГ много отдавна !това е поръчка от българска страна защото той имаше конфликт с разни БГ босове в наркотрафика и контрабандата ...явно някой е платил много пари защото Къро не беше дребен играч !

26

Анонимен

преди 11 месеца

Свободата е мит

25

Оушън

преди 11 месеца

Вярно професионалисти са DEA,така си и пише на дрехите на тези които са го гръмнали.Държавна структура за борба с наркотиците и не виждам защо има съмнения,че е някой друг.Гледайки филма Бари Сийл-Наркотрафикантът потвърждава силата на държавата и нейните структури за премахване на престъпници!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Негамотници

23

ПишМаш

преди 11 месеца

Оня с картофеното пюре не се занимаваше с диаманти.Него за какво го свитнаха?Тези които плащат,са същите които поръчват музиката.Една песновка да ти изсвирят,трябва да си платиш.Иначе слушаш ,,VEF-202''

22

Анонимен

преди 11 месеца

Убиха главните братя на ВИС, убиха Къро в ЮАР, дето беше дясната ръка на Таки, но определено нема диаманти в техния бизнес, не знам защо си ги съчиняват тези работи мисирките :)))

21

Баба Ванга

преди 11 месеца

Следващите убити ще са Таки, Гешев, Борисов, Пеевски, Доган, Радев, Путин и Шойгу.

20

Кое не ви е ясно.

преди 11 месеца

Убили са го българските комунисто-капиталисти-мутро-милиционери. Какво има да разследвате. Това беше ясно 5 минути след като излезе новината.

19

Пена

преди 11 месеца

Таки го е поръчал. Защото знае много за Ружа Игнатова. Чрез нея Кремъл и България откраднаха 10 милиарда от балами по целия свят. И после нея я отрепаха също.

18

Учуден

преди 11 месеца

Голяма загриженост за *** издирван с червена бюлетина!Министъра на МВР на БГ да изкаже благодарност на ЮАР,че ни е свършила работата,тъй като ако зависи от БГ съдебните власти,нищо нямаше да се мръдне!!

17

ЛОГИЧНО

преди 11 месеца

Гешев пуска заплахи, записани лично от Къро, с идеята атентата да "хване декиш", атентата "не хваща декиш", Гешев става за смях, "затварят устата" на Къро, за да дадат пример на всеки друг, който би пропял. Кое не ви е ясно. Я вижте колко минуси сега ще ми дадат. Понеже "не е вярно", налЕ ДРУГАРЕ?????

16

Някой

преди 11 месеца

Друго си е в Дубай и Сърбия. Как избра Африка. Я ги вижте другите живот си живеят ехеййй. Абе гледай къде ходят хората хахаха. Африка, кой ходи в Африка. Като онези туристи от Добрич върнати от Мексико хахаха. Ама кой ходи в Мексико какви са тези екскурзии хахаха. Като каже някой Тайланд и Мароко хахаха ясно бърдаци и купени булки....

15

Анонимен

преди 11 месеца

Държавна сигурност го е убила, за да прикрие следите си покрай скандала с ГЕША. НА кърчо не са му оставили дори шанс. Това не е аматьорско убийство. Не е възможно. По комунизма така са убивали неудобните, където и да се намират.