6

История

преди 11 месеца

когато поп Грую умирал, той беше бая стар, снахата му, кака Цветанка се беше изпуснала устата и викаше там на съседи - олелей, олелей, оти ли така на наш татко, га умираше се, образа му поцъррнее, катрааан църен му стана. После една от дъщерите на Грую, кака Соня беше рекла - който каза, че на тейко лицето му е станало катран черно, когато умирал, хубаво да не види! ИМА АД!

5

История

преди 11 месеца

В нашето село едно време имаше един поп, казваше се - Грую. Беше особен свещеник. Занимаваше се с магьосничество, правеше лошо на хората, макар че беше засмян, но вътрешно - дявол. Хора го бяха виждали по пладне в малкото гробище в двора на църквата, него и една от дъщерите му (те бяха 4 сестри и един бр). Грую стъпил върху един гроб, нещо правил и казал на дъщеря си - Тва, ако го научиш, цел живот ша правиш рахат. Две от дъщерите му починаха много млади, всичко се връща. А, на смъртния му одър

4

Урсула

преди 11 месеца

Чукча писател чукча не читател :)))

3

Анонимен

преди 11 месеца

Съществува т.нар. феномен преживяване близко до смъртта или NDE Near Death Experience. Допускам, че има много действителни истории в тази категория, но и измислени. Смятам, че има и българи, преживели подпбни състояния, но или не говорят за тях или споделят много рядко.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Радо Бимбалов като се вземе насериозно......голем писател.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Ти па откъде знаеш какво има отвъд, че щял си да позволиш на хората да надничали ? Откъде ги вадите тия бе !!!