14

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва ни нова политическа класа образовани интелигенти хора без зависимости НС с Тошко Африкански злобната Столетница Нинова дрънчкащите Копейки Раздавачите на порци ДПС и Тиквите супер буломач в НС а президента ни е куха дървена Матрьошка

13

Анонимен

преди 11 месеца

Бих го нарекъл трябва да се освободим от руския марионетен олигархичн модел и всичко ще е точно Кремълските марионетки бълват отвсякъде и крещят отвсякъде

12

Анонимен

преди 11 месеца

Този рев от политическа партия означава че са отстранени политически назначения. Политически назначения не трябва да има, а трябва да се назначават способни и лоялни към държавата служители а не към дадена партия.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Общи приказки. Къде са тия хиляди служители? Аз за един не съм чул да си е потърсил правата. Едни дойдат на власт направят чистка и после като на тях им направят чистка реват. После става една кална борба с празни обвинения от която не излиза нищо. Има съд който да каже дали дадено уволнение е правилно или не, останалото са празни приказки.

10

Е каква е разликата?

преди 11 месеца

И двамата са руски проекти!!!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Тези дето пуснаха снимките от арт инсталацията с кюлчетата отдавна проклинат себе си, от трън та на глог. Интересното е как никой не се притесни от пробива в сигурността на един министър председател и кой спусна чадър над извършителя?

8

Анонимен

преди 11 месеца

Браво, БСП се държат мъжки!

7

Ъ

преди 11 месеца

БСП да се вслуша в електората си, не да се въртят като улави. При такъв скандал, те обсъждат президента. Вземете отношение по възмутителните записи, описващи порочните практики в българската политика. Такава безпардонност никога не е била. Паяжина, задушаваща целия обществен живот.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Смехчик!

5

анонимен

преди 11 месеца

Какво ревете бе, бесепари? Кой го инсталира Радев в президенството, кой го подкрепи за вторият мандат? Щом до сега не ви беше ясно, че от военен политик и управник не става, защото в главите им са само войни и борби, то няма какво сега да надигате вой. Трайте си го!

4

Анонимен

преди 11 месеца

***. Знаят, че избирателите им подкрепят Радев, но не могат да разберат, какво значи това и как трябва да се държат ...

3

ПроСоТо

преди 11 месеца

Охъ !...И жъ си отвора адна бира.."Пиян дано аз забравя туй що вий глупци не знаете позор ли е или слава"..."Модела борисофф" бил равен на "модела Радев" ?!?!..Не нема да мога да мина с бира...Требе ми по-силно средство за да са направа на непрочел тая уникалнаШИЗОФРЕНИЯ !

2

Public enemies

преди 11 месеца

Боко управлява с над 40 % процента победа и малък сателит, Киро направи голям панаир, изборната му победа бе малка, такъв голям пъстроцветен панаир трудно се ръководи.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Изслушах ЦЕЛИЯТ запис, това което разбрах аз е, че Петков, Василев, Христо Иванов и Денков драпаха здраво да се прави правителство, и да се изпира Боко/ГЕРБ. Другите хич не бяха ентусиазирани от това нещо. Май трябваше да си останете с първото гласуване? Само се чудя никой ли не чу от журналистите изслушали записа, че пичовете искат да си ходят на островите в Тихия Океан когато приключат след 4 години. Явно със заплати ще ги купуват. Абе как да не подкрепяш ДБ и ПП. Я какво светло бъдеще се глас