133

Дддд

преди 1 година

Тия ще се гърчат като червеи за тая власт ,от посолтвото са им казали без бой да не пускат мандата .какви закони са измислили само даже и национални терористи не може да се арестуват .Като дойдат краварите ще видите едни закони едни права.

132

Анонимен

преди 1 година

ПП-то да се качва на ЖП-то и да бяга през полето, а пътьом да вземе и Каскето и Ченгето

131

Кой ще ви пере?

преди 1 година

Бойко вече е в ролята на перач. На него не му трябват променкаджиите. На тях им трябва Бойко. Сами се закопаха с един запис, в който лъсна същността им. Бойко ще се срещне с тях, защото е добряк. Не е злобен като тях. Макар че, на негово място щях да ги игнорирам и да ги закопая на избори. Половината разговор на срещата им беше за него.

130

ПроСоТо

преди 1 година

тия ЯЛОВИПЕРСОНИ до кога ще "замразяват и размразяват" преговорите?..ДВА месеца след изборита ОЩЕ ЛИ НЕ НАЯСНО КОЙ КАКВО ИСКА ?!...Или всеки един от двата субекта се мъчи хем да запазидирника си,хем да гонахлузи на "партньора"..Или /най-вероятно!/ КУКЛОВОДА,който ПРИТЕЖАВА и двата субекта, не може да реши кого да пробута и кого да жертва..Но аз съм доволен ..Както неведнъж съм припомнял максимата,че за да се оправи едно нещо,то трябва да се обърка тотално..

129

Анонимен

преди 1 година

От вашата наглост и простотия , г-н академик, се възмутиха всички парламентарнин групи, включително младите депутати от ГЕРБ. Все още ви търпи и иска да се сдружи с вас старият пожарникар ББ, защото е същият екземпляр като вас. Скоро ще вземете оная гъска от Крушовица с намаляващия брой депутати и до тук. Отивате си невъзвратимо.

128

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори - ПП /партия предатели/! Връщайте мандата празен и нека президента да връчва третия!

127

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

126

иво

преди 1 година

ще се сгодят, няма как. толкова ме е яд че нямам думи. от чегъртане и никога ама никогабсе кълнем в децата си сГерб сега лягат на герб и дори ги натискат. това е позор, срам.

125

каните, ама

преди 1 година

няма как да си подпишат смъртна присъда с вас, компроментирани същества!

124

Анонимен

преди 1 година

Руските партенки не разрешават

123

НАГЛОСТ и БЕЗОЧИЕ

преди 1 година

"Разговорите ТРЯБВА да се подновят"!!!!! За какво ще си говорите, за разпределение на пари, на постове, за службите, за поcoлството? В предизборната кампания ще имате достатъчно време да си говорите. Сега ВЪН!

122

Анонимен

преди 1 година

Бойко теглим им ритника, ама яко, че да чуе и БОГ!

121

Анонимен

преди 1 година

Президента бил руски шпионин ??? От къде го сътворихте това ? РуШки шпиони е Баце , нали за това САЩ го отсвириха , защото слугуваше на Ердоган и Кремъл , А СЕГА ЗАДУХА ВЯТЪРЪТ НА ''ПРОМЯНАТА '' , и веднага се обяви за ''атлантик'' , ама ПСЕВДО - АТЛАНТИК!С тия номера , баба ми си храни кокошките на село ...

120

Анонимен

преди 1 година

До Българин.. Е да , ама нЕма ДА-ЛА-ВЕ-РАААА ...Не видяхте ли че ВСИЧКИТЕ ДЕПУТАТИ , без изключение , си вдигнаха ЗАПЛАТИТЕ --ПАК , на фона на беднотията : '' БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА '' , , войната , ЦЕНИТЕ ... НО КОМЕНТ...

119

Един Българин пита

преди 1 година

Нима това на снимката е мъж? Моралът му не е ли същият като на Кирчо и Асенчо?

118

Българин

преди 1 година

Пичове, истината е, че сме видяли много в българската политика след 89-та. Ама много. Но такова чудо като ппдб не сме и помисляли, че може да ни се случи. Ако аз познавам няколко възпитани и интелигенти хора, то всеки от нас познава. Толкова ли е трудно да се сглоби проект с нормални хора, които пак ще крадат и ще свършат, за каквото са там, но поне да пазят достйноството на избирателите. Аз, честно ви казвам, ако съм гласувал за ПП, ще умирам от срам.

117

Анонимен

преди 1 година

Тоя чичак има ли един работен ден в живота си освен за сорос?

116

Ленче

преди 1 година

пътеките и беж да те няма!

115

Анонимен

преди 1 година

Пийте по една студена вода и толкова!

114

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

ЗАДАВА СЕ КОАЛИЦИЯ еврото - ама не еврозоната а пепи еврото хахаха