135

Чест имаш ли?

преди 11 месеца

Габриел, чест имаш ли? Чу ли записа? Чу ли, че те наричат "мислехме, че е калинка, но не е баш така, защото МЪЖЪТ Й е третия в ЕНП"? Чу ли "Държиме Габриел за заложник като васалите как са си пращали децата при господаря и ако не слушат, убиват децата"? Чу ли "светът й отдавна не е в България, но много й е мечта да е премиер и като й отказахме, щеше да ревне" и ред други УНИЖЕНИЯ по твой адрес? Вместо да имаш достойнство да им теглиш една и да си отидеш, ти им е натискаш! Като Караянчева си!СРАМ

134

Анонимен

преди 11 месеца

Мафията и мъглата е голяма. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.

133

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ГЕРБ ще изнудват ПП-ДБ ,тзй като последните се наакаха като сукалчета и мирише силно . Дали ще съставят правителство,което си е коалиционно , а не ротационно ще зависи политическото бъдеще на издънилата се коалиция

132

Тхб

преди 11 месеца

Страхът в администрациите е потресаващ. Че какво по хубаво от това

131

Мисля си...

преди 11 месеца

Дали заради тия двамата и тиквата не трябва да се гласува в НС Наредбата - закон за Народния съд .......тази от средата на четиридесет години на миналия век......

130

Между

преди 11 месеца

вас вече няма и общи цели. Шенген и еврозоната заминахал Киро прецака всичко. Сега няма кой да гласува за нас. Казват си го в ЕК и ЕС. Остава Украйнал Ако това вие са общите интереси - много хора скоро ще влязат в НС. Хората не искат по никакъв начин ПП да управляват страната, вие зорлем ги вкарвате!

129

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ГЕРБ се съюзът с ПП, това ще од.значав край и на двете партии ! Никой нормален човек няма да им повярва, че този Ф"алианс" ще бъда за доброто на България, а не за заткулистни и партийни далавери!

128

с

преди 11 месеца

само го направете, таква хурка ще ядете, хората така са ви се набрали

127

вие луди ли сте

преди 11 месеца

Тези хора никога няма да си сменят нрава, вие искате да си сменят политиката. С тези хора няма как да вървите заедно с една цел. Те са като орел, рак и щука

126

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Мара винаги е с придружител от ръководството на ГЕРБ. Днес бе Томислав Дончев. Ясно е ,че тази жена не може без социален асистент. Но ще я предлагат за министър-председател?!!!

124

маалатъ

преди 11 месеца

Малиии..., ако Гърбавите и Меринджеите шъ "спасяват" държавата... направу нъ пиши загинали!

123

Анонимен

преди 11 месеца

Днес гербавите пуснаха брюкселската скумрия за 15 минути извън фризера за да каже ... онова, което може да каже една риба!

122

Ост

преди 11 месеца

Забрави за разговори. Ако това е което могат да предложат гербавите, както това дето мислят да правят ПП-ДБ, тогава е по-добре да правим избори до дупка, докато не попаднем на свесени хора да правят правителство.

121

МИЛА РОДИНО!

преди 11 месеца

Айде, и Габриел рязко се сети да стане МНОГО ЗАГРИЖЕНА за държавата. Аз пък мисля, че билета до Брюксел не е много скъп и ако мога да помогна, готов съм да направя дарение.

120

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Иска нацяло да си...изуят гащите,но Кирчо няма да се...съгласи,ще събуе само...единия крачол.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Хахахахахаа боко какъв маааазен го нахендри на ппдбт+ не е истина! С техния мандат той ще реди правителство... гааавра! Тоталан гааавра с жендарчетата! Ето на това се вика изчегъртвааане по учебник!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Правилното заглавие е бойко борисов и мутрите около него поставиха ултиматум за коалиционно правителство

117

Анонимен

преди 11 месеца

Зад Габриел все едно върви дон Вито Корлеоне...

116

Анонимен

преди 11 месеца

Шикалкавенето на тази брюкселска фльорца е на път да предизвика не ледена, ами огнена експлозия!!! Безсрамните далаверажии от Герб и измамниците Киро-Кокоро да се разкарат максимално бързо от очите на НАРОДА ни,за да не се налага да ги измъкват от Парламента под полицейски щит "костенурка"! Хората са омерзени,отвратени и потресени от ценизма,демагогията и наглостта на "харвардските" *** от ПП и пригласещите им гробари!!!