7

Софиянец

преди 11 месеца

До 5 : никой не е над закона. Но със сигурност съм над теб, селянино.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Аз пък забелязах друга интересна зависимост,при това обратно пропорционална. Колкото повече катастрофи се случват, толкова по-малко върви рушветчилъка на корумпираните трудоустроени ceлuнчuта. Явно народа се мъчи да ги умори от глад.

5

Александър

преди 11 месеца

Да се уволни тая и на борсата, а новата и работа с конкурс! Въвеждане на френските закони и правилник! В журито да няма софиянци! А за глобите немския закон- плащаш и караш! 20 км превишение- снимка и кач паръ! Не платил- стоиш си у дома и точ ка, а също и финладския закон! Контрол при нарушение и данни в личната карта- имал ли си сив бизнес? Нормално плащаш200, а иначе- 2000! Щот софиянците се мислите над закона, а не е така!

4

Е

преди 11 месеца

Не е като да пиеш по кило водка и на другия ден да си адекватен и планета да ти е целия живот

3

Жеко бурсука

преди 11 месеца

Здрав миннет също помага да нацелите я дерек я некоя кола в насрещното. Сами печен драйвър като мен може да кара със сто и шейсе в лявата лента докато им се празня фосттитте.

2

Анонимен

преди 11 месеца

За Гърция не знам но в ЮК запис от даш камера вкарва и най закоравелия български тулупин в правия път почти веднага.

1

Анонимен

преди 11 месеца

А липсващият контрол на Ушев не води ли ? Що в Гърция нашите са тихи като мишки - що ги е страх от полицията - ама защото там полицията работи. Наш Ушев пие кафета и пуши цигари по цял ден.