38

Анонимен

преди 9 месеца

Това, че на някого му се е усладила изпълнителната власт, е дъвка, използвана от аматьори като Н. Ананиев, А. Цонева, И. Мирчев, Л. Бориславова, които се интересуват единствено от това някой да им пълни гушите. Яко, ако може. Настимир Ананиев и Христо Иванов са по-скоро слуги на ДПС, а Асен Василев, Кирил Петков и Атанас Атанасов - на ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 1 година

А Криптомир се обади:))))))))))Не момченце, топката не е в ГЕРБ, просто защото вие сте аут!!!!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление, че това лице прекалено често се появява от името *** ПП, но НЕ е член на тази партия. Защо? Нали уж в ПП ВСИЧКИ са много образовани, със самостоятелно мислене и мнение и специалисти?! На практика говорят единици, по същия начин, както е военната структура на ГЕРБ. И там се показва като вечен цирей Тома Биков, който НЕ е член на ГЕРБ.

35

Анонимен

преди 1 година

Преговорите може да ги размрази само Лена с топло телце.сбира ПП и ГЕРБ и започва да ги топли, все есдно е на бизнес среща в някоя аирбнб квартира

34

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

АМИ. МАРИЯ. ГАБРИЕЛ. ЗАЩО МЪЛЧИ. КАТО. СЛИВА. А. НЕПОДНОВИ. ПРЕГОВОРИТЕ .ИЛИ. ЧАКА. КАКВОТО. И НАРЕДИ. ПОЖАРНИКАРЯТ .НА. ГЕРБ. МАЙ. ЦЕЛТА. Е. ДА ОТСВИРЯТ. ГЕШЕВ. ЗА. МУ. СЕ РАЗМИНЕ. АРЕСТА. НА ГОЛЕМИЯ. ПОЛИТИК. ТАРИКАТ.

33

Анонимен

преди 1 година

абе има едни хора на които не може да се има доверие...ама не са Герб.Подсказка - като им кажеш "не ме цитирай" те цитират пред 60 човека

32

личи си че е :

преди 1 година

Аматьор....с ОПОРНИ ТОЧКИ !!!!

31

Майора

преди 1 година

Нистимир пак се изказа неподготвен! Не ГЕРБ с вие с вашите изказвания как ще промените нещата , доведохте страната до това положение! И какво очаквате след тия разкрития и доноси някой да ви подкрепи! Жалки сте наследници на бивши комунисти и хора от ДС!

30

Ехааа...

преди 1 година

Представяте ли си тоя да стане шеф на ДАНС...???? Клането в Батак ще ви се стори песен...

29

Анонимен

преди 1 година

Шефът на ДАНС ще лежи поне 30 години заради това престъпление.

28

уфььь...

преди 1 година

Че неприятенКроманьонец...

27

мдааа...

преди 1 година

Поредното КРЕЧЕТАЛО на ШАРЛАТАНИТЕ !!!!

26

размразяване...

преди 1 година

НаНАЙ Ананиев...

25

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

Нестинарка Полтическономадска ко речи....

24

Един Българин пита

преди 1 година

Що за име е това...? Погледнете го, той го оправдава.

23

Анонимен

преди 1 година

Настимирчо вместо изпълнителната власт ще държите един черен, нацепен *** в ръце. Успех с него. :D

22

Анонимен

преди 1 година

До Черноризец Хлабав Да си чул записи на президента, да е говорил нещо такова. Щото и Лойко и сега тези сме ги чували все в скандални записи. Кой е глупавия сега, м?

21

Анонимен

преди 1 година

Абе не вярвах, че някога ще го кажа, но на следващите избори ще дам шанс на Възраждане. Тези *** до там я докараха...

20

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Голямо преекспониране, голямо нещо. Хора, които имат доверие на тоя оклепан в кафяво президент са или много глупави или много наивни.

19

Българин

преди 1 година

В ПП/ДБ членуват единствено хора, за които властта е самоцел. Те нямат за цел да мислят за проблемите на хората. Платено им е, за да бъдат инсталирани във властта. И ако не успеят да я вземат, няма да си получат грантовете. Такива хора НЕ трябва да се допускат до власт.