215

Анонимен

преди 11 месеца

До Червените кенефиПростотии...

214

ЮДА ИСКАРИОТ

преди 11 месеца

причинил не една парламентарни кризи и излъгал милиони българи

213

Анонимен

преди 11 месеца

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

212

Анонимен

преди 11 месеца

Мафията и мъглата са големи. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.

211

Анонимен

преди 11 месеца

До 250Това, което сте написали е меко казано невежо. Пример: Аз живея в едни вход с още 20 семейства, ползвам общите части заедно с тях. Плащам си входна такса и такса фонд ремонт. Това да не би да означава, че трябва да съгласувам семейния си бюджет с тях и решеният, които вземаме в семейството? Проста аналогия за прости хора. И само да попитам, Германия, Франция или някоя от останалите Е дръжави съгласуват ли назначенията в техните служби с нас? Или ние сме по-долни от тях?

210

Дедо

преди 11 месеца

Пък Слави Трифонов,означава Ахмед Доган и Делян Пеевски.

209

Анонимен

преди 11 месеца

Слави, не манипулирай най- невежата част от електората, от тях си купихте гласове за да влезете !защо ПП да не съгласуват службите с чуждите (американското, британското и други западноевропейски) консулства, след като БГ е член на ЕС и като такава, НЕ Е ИЗЦЯЛО независима и част от суверенитета й принадлежи на ЕС. Така е с всички държави. Едно пидобно рутинно изказване като това на А.Василев, не би предизвикало дори трепване на окото в една Полша!. Цял живот с Русия ли ще се съгласуваме?!

208

Анонимен

преди 11 месеца

Изчегъртвача Слафчу чегърта, чегърта, умора няма.

207

Анонимен

преди 11 месеца

Божинката е казал: Слафчо е като Руди Гела Юдата, само че без коса.

206

Анонимен

преди 11 месеца

Ех, ако кандидат политиците прекарваха едно денонощие в Чистилището, преди да влязат за пръв път в Парламента... мнозина от тях щяха да си спестят... Пъкъла...

205

Анонимен

преди 11 месеца

Слави е в дълбок траур за Къро в момента и е психически нестабилен като Гешев. Понесе големи удари със загубата на Капъкуле и Къро. Шоуто не върви, балерините гладни, хората бягат. Парите за пране са по-малко, затова държавната субсидия не я връща вече наперено. Криза е, продал се е на руснаците за пари, за да финансира Шоуто без Слави. Овергаз и Сашо Дончев са негови спонсори, а зад тях е Газпром. Всичко е ясно.

204

икономист

преди 11 месеца

Между другото, сетих се за един репортаж, свъран с търговията с гласове преди последните избори(мисля, че беше на "нова"). Журналист се представи за купувач на гласове и се срещна с един от ромските тартори, отговорни за тази незаконна практика. Дамата спомена, че в махалата има една партия, която много активно купува вот, но не може да каже коя е тя. Спомнете си на кой не стигна съвсем малко на предпоследните избори? Никоя друга пария не би имала съществена полза от покупката на вот...

203

Червените кенефи

преди 11 месеца

Васил Иванов Кунчев-Левски е ТУРЧИН,......Христо Ботев е ТУРЧИН............ Васил ЛЕВСКИ и Христо БОТЕВ са патентовани като Джамията Света СОФИЯ в Турция...................Нямате права върху Православното Християнство,Христо Ботев,Васил Левски които вече са собственост на Турция но пък си имате откраднатата червена армия на СССР:ЦСКА та две

202

Анонимен

преди 11 месеца

И Славчо е като Руди Гела.

201

Абе

преди 11 месеца

Тъй е, Славчо, но и ти не си по-стока, щото пък си един от главните виновници за опростачаването на нацията !

200

Анонимен

преди 11 месеца

Щастието е градинка. Ако всеки ден се трудиш, ще има цветя. За мързеливите егоисти, които не ценят труда, своя и на другите, избуяват плевелите на завистта, злобата и алчността. С кражби се заграбва богатство, НО НЕ И ЩАСТИЕ ! Виждали сме мнозина богати и нещастни. ЩАСТИЕТО ИДВА СЪС САМОУВАЖЕНИЕТО, ЧЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО ЦЕННО НА СВЕТА И СВЕТЪТ НИ СЕ ОТПЛАЩА !

199

икономист

преди 11 месеца

До 238 Напротив, точно Трифонов е човекът, който най-малко има представа за значението на думата "достойнство".Той е основен виновник за кризата, в която се намираме днес, а хората с основание оттеглиха подкрепата си за него и партията му. Достойно ли е да се криеш до последния момент преди избори, и чак след като ги спечелиш, да представиш политическите си възгледи пред обществото? И както стана ясно, тези възгледи не намериха последваща подкрепа от първоначално гласувалите за него.

198

Анонимен

преди 11 месеца

Аз не вярвах, че има политици по-зле от боко тиквата. .ама тези двамцата от ПП ме опровегаха.

197

Анонимен

преди 11 месеца

Трифонов се представя като достоен политик. От десет до петнадесет години за предателя петков, който подписа вреден договор за България с ес докато беше премиер. След него парламентът взе решение за предоговаряне. Кога ще му бъде потърсена отговорност за деянието ?

196

Анонимен

преди 11 месеца

ИТН изобщо нямаше да са в Парламента , защото бяха твърдо под чертата на изборите , но в последния момент някой направи АЛА БАЛА - и те влезнаха! КАК СТАНА?? Ти не си и не можеш да си в позиция на морален стожер на ПП, Трифонов, ти си г-н Никой!