30

До 32

преди 11 месеца

Щом вече повече от 30 години сме супер зле с тая конституция, значи нещо там не е наред. Живял съм в чужбина и там не е така. Там институциите работят по друг начин, контрола го има и е съвсем различен. Ако нещо не се промени от България нищо няма да остане.

29

До 19

преди 11 месеца

"Нукой няма да те защити, бе мyxльо. Ще те защитят сано от Македония."Трябва да си не само пълен *** но и без грам мозък за да искаш да излезеш от най-големия военен съюз на планетата, без да имаш адекватна отбрана, понеже Македония щяла да те защити!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Някой ако може да ми каже, какво точно не е наред в настоящата ни Конституция, че се налага да я променяме. ТОВА Е КОНСТИТУЦИЯ, не жълт вестник. Не може да се пипа, кога на кой му хареса. Всичките приказки за конституционна реформа са насочени към неуки избиратели, които идея нямат какво е това "конституция", но им звучи като нещо дето магически може да оправи държавата, щото в нея имало някакъв мистериозен проблем и като го решим - ще цъфнем и вържем. УЖАС(Т).

27

Един Българин пита

преди 11 месеца

Питам отново: Тази етническа българка ли е?

26

До 30

преди 11 месеца

Коне, овце...направо обор някакъв...и ОЩЕ манипулации - защо отклоняваш към ЕС? Нали пишеше за НАТО, че трябвало да излизаме от него, като Швейцария, понеже сме бедни - някаква такава боза предлагаше. Турция не е в ЕС но е в НАТО - какво ще кажеш за това? България като излезе от военния съюз ти ли ще я защитаваш със заплахите които ми отправяш ЛИЧНО, с тях ли ?

25

Eдин Българин

преди 11 месеца

Тази беше срам и сега е срам!

24

Гражданин

преди 11 месеца

И тази като Юмручко иска нови избори. Не се очудвам - бивша преподавателка в школата в Симеоново и най-важното роднина на Сарафов - той е първи братовчед на нейния зет. И какви колеги са й прокурорите като тя отдавна не работи в прокуратурата. Колегите й там се отърваха от нея.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Достатъчен е факта, че тези народни представители са избрани с около 30% избирателна активност. Това ги прави абсолютно негодни за каквито и да е конституционни промени.

22

тази вещица

преди 11 месеца

Винаги е била противна, ретроградна и зависима четирихилядница.

21

До 31

преди 11 месеца

Хайде още манипулации... Първо беше айде и ние като Швейцария и Израел сами да се защитаваме, сега стана...ама бедни сме затова да излизаме от НАТО. Еййй неизчерлаеми сте! Ами нали точно понеже си беден е добре да членуваш в отбранителна организация която има много пари и възможности да те защити! Защо не си кажешнаправо, че искаш да ставаш азиатска провинция?

20

Анонимен

преди 11 месеца

То не бяха реформи, то не бе чудо! Няма ли най-после да напипаме правилната посока и да престанем с тия тотални реформи?

19

Анонимен

преди 11 месеца

Хрън мрън ...

18

Анонимен

преди 11 месеца

До 30 - Колко богат си, като си в тоя клуб? 1200 средна заплата в прованса, 2000 в София! 5% имат над 5000 лева доход, 0.5% имат над 10000 ... Ихаааа!

17

Анонимен

преди 11 месеца

До 29 - Ако това ми го кажеш на биво, ЩЕ ТЕ НАПАДНА с първото твжко нещо, което мибпопадне в ръката. Нукой няма да те защити, бе мyxльо. Ще те защитят сано от Македония. Толкова си жалък, че си смешен. ЕС ти огъва ръцете и ти казва, какви закони да имаш. Държи те заложник със суми за вхзстановяване, меси се в изборите и прочие, но ти наричаш МЕН манипулатор!! Ти не синот конюшната ... Ти си от обора направо. Овца!

16

До 27

преди 11 месеца

Игра с думи...конюшната, спалнята, коридора... какво значи това? Ако бъде нападната - всички трябва да я отбраняват. Независимо какви парични вноски прави. Както написах по-долу - Манипулатор!

15

Анонимен

преди 11 месеца

До 16 - Точно. Парадоксално е. В такава среда на повечето не им пука за политика ...

14

Анонимен

преди 11 месеца

"Защо да не е в един клуб с най-богатите" - България не е в клуба. България е в конюшната и самониазва "да, шефе".

13

Анонимен

преди 11 месеца

Пх моля ти се ...

12

Анонимен

преди 11 месеца

Обяснява се на човек, който ще разбере!

11

Гледат ви живота

преди 11 месеца

МВР ви следят личният живот със сателитни чинии, наслагали са навсякъде чинии имитации на обикновени чинии за телевизия!