205

Анонимен

преди 11 месеца

ШПИОНИТЕ НА ЕДНОТО ПОСОЛСТВО СА ТАКИВА И НА МИТРОФАНОВА. ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА НА ШПИОНЧЕТАТА И В ЗАТВОРА

204

Анонимен

преди 11 месеца

и КАКВИ ЕКСПЕРТИ ЩЕ СА В ЕКСПЕРТИЯ КАБИНЕТ - ПОРЕДНИЯ СКАНДАЛ ЩЕ Е КАТО СЕ ВИДЯТ ИМЕНАТА И БИОГРАФИИТЕ НА ЕКСПЕРТИТЕ.ЕКСПЕРТ ПО ШПОИНСТВОТОЕКСПЕРТ ПО ПРЕДАТЕЛСТВОТОЕКСПЕРТ ПО НЕБЛАГОДАРНОСТТАЕКСПЕРТ ПО СЕКРЕТАРСТВОТОАРЕ БЕГАЙТЕ СРАМ ЗА ПОСОЛСТВО И ЕВРОКОМИСИЯ, ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!ПОМИЯРИИ НА ПРЕПИРАНЕТО

203

Перко

преди 11 месеца

Експертен кабинет, проф. Коларова ... Добре. Но с чия подкрепа?ГЕРБ - доказани крадци и престъпници.ПП-ДБ - алчни за власт негодници, а вече и национални предатели.БСП - наследници на БКП.ДПС - етническа партия, чийто членове "работят" единствено за собствено благо.Възраждане - с идеи за BG EXIT и липсващи червени звезди на челата.Тези ли ще излъчат и подкрепят "експертен" кабинет???

202

Анонимен

преди 11 месеца

Всяко правителство би било по-добро от избори, а решението - експертен кабинет! . . . . . . . . . . . Не много интелигентно изказване от човек професор! Белгийците бяха 7 години без правителство и какво имат един от най високите жизнени съандарти в Европа, да не говорим за италианците!

201

Стига популизъм

преди 11 месеца

трябвало задължително правителство!? Кой го заповяда????

200

Иванов

преди 11 месеца

Експертен!!!Нима на експертите не може да им се нарежда от чужди посолства?Формулата е програма за определени действия през определен период,съгласувана и приета от всички партии в парламента,и работа изключително в рамките на приетото.

199

Слугинаж

преди 11 месеца

Скрийте се добре, закопайте се направо. Народа скоро ще ви почете...

198

Джордже Балашевич

преди 11 месеца

Всяко правителство ,избрано в този момент, ще има една единствена задача, поставена ултимативно от краварите от Козяк, а именно, вкарване на България във война с Русия. За никакъв Шенген или бюджет не става на въпрос. Събудете се и спасете българските деца и техните родители. На англосаксонците не им пука за България, те се нуждаят от пушечно месо, за решаване на своите геополитически планове! Внимавайте, българи!

197

Да

преди 11 месеца

И е желателно експертният кабинет ДА НЕ СЕ КОНСУЛТИРАТ С ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ ЗАД АТЛАНТИКА,ЧЕ НЕЩО В ПОВЕЧКО МИ ДОЙДОХА В ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ.ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ ЗАПАДА Е 100ПЪТИ ПО-ЛЪЖЛИВ ОТ ИЗТОКА.БИОЛАБОРАТОРИИТЕ В УКРИСТАН БЯХА ФАКТ,ЗАЩО НИ ЛЪЖАТ,ЧЕ НЯМА ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДАЖЕ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!! НА КОЙ ДА ВЯРВАМ НА МЕН СИ ИЛИ НА СОРОСКИТЕ МЕДИИ???

196

Макартър

преди 11 месеца

Разбира се,че е така !Нали такава е директивата,спусната от американските господари до аборигените,т.е.ние.

195

Анонимен

преди 11 месеца

коларовица капитулантски повтаря опорките на зивисимия бойко. СРАМ СРАМ ЗА ГЕРБЕРИТЕ ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА БЕЗГРЪБНАЧНИ.

194

Бунтата

преди 11 месеца

Какви избори,какви 5лв бре хора!!!Не ги ли виждате как ънищожават България!!!ЗАТВОР ИЛИ РАСТРЕЛ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИЙ И ПРОСТОТИЙ!!!ПРЕЗИДЕНСКА ДЪРЖАВА,ТОВА Е ИСТИНАТА!!!И ПРЕЗИДЕНТ ОБИЧАЩ БЪЛГАРИЯ

193

gogo

преди 11 месеца

ИЗБОРИ, но за промяна на вида на управление ;)

192

Анонимен

преди 11 месеца

Никакво правителство.ГЕРБ ПП ДБ - в затвора

191

Анонимен

преди 11 месеца

На нашите партии им идва дюшеш като има избори оправят си бакиите а за народа майната му

190

Димитрий

преди 11 месеца

ЗАЩО са ни избори след като след тях няма да си спазват обещанията. Прави са НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ИЗБОРИ НИКОГА ПОВЕЧЕ. МАЛЕ КАКВИ СТЕ..... Дайте да върнем монархията и няма да има нужда от избори ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ ЩАСЛИВИ нали така.

189

Анонимен

преди 11 месеца

Преди години, когато правителствата се назначаваха от Германия всичко си беше наред. Меркел си заплю Бойко, направи му партия и 12 години всичко беше цветя и рози! Но след нея германците ни изоставиха в ръцете на САЩ и сега братя - шок и ужас! Важно е да се знае, че не президента води разговори за правителство! Ако му бъде представено такова той няма опция да не го приеме. Така че последната дума е в другия президент, който ръководи процесите в Бг- Джо Байдън!

188

Шаро

преди 11 месеца

Престанете да облъчвате хората с това задължително правителство ...Не Няма да е единственния най добър вариант...едни избори в повече или по малко няма да ни навредят.....ще навредят на Изр одите които в момента са окупирали кораба и искат да отплават набързо ,,,,

187

Тангра

преди 11 месеца

Едно време са се борили за независимост. Сега се борят да са зависими - нормално васална страна на чуждите ни партньори. Ми то по тая логика и Османската империя ни е била партньор. Ге.йо.ве

186

Анонимен

преди 11 месеца

Риторичен въпрос : Кого да избираме след 1997 година насам нито едно правителство не е работило в интерес на България и Българите, а обслужва чужди интереси, то не бяха правителства на мултигруп, варненски *** и т. н. Нормални честни, чисти хора не стават политици. Политици са покварени, порочни, алчни, лъжци..