133

Олимпий Панов

преди 11 месеца

В момента в украйна на 1 позиция е MI 6 и правят сечено на американците,а украинците са пионки с един г ъ з на 2 пазара.

132

Бай Х

преди 11 месеца

МИСЛЯ СИ,ЗАЩО ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ МЕСЛЯТ ЧЕ БЪЛГАРИНА НЯМА МОЗЪК В ГЛАВАТА,Е МИ ПИШЕТЕ СИ,СЛАГАЙТЕ ЦЕНЗУРА НА КОМЕНТАРИТЕ,И СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НИЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СМЕ БЕЗМОЗЪЧНИ,ПРОСТО ПРЕСКАЧАМЕ ТЕЗИ ***,

131

Анонимен

преди 11 месеца

Единственият кораб с който хунтата в Киев можеше да направи десант в Крим потъна!

130

Анонимен

преди 11 месеца

Корабът "Юрий Олефиренко" потъна в Одеса - какво се знае за него. Десантният кораб е създаден в Полша за съветския флот и е въведен в експлоатация през 1971 г. Официално "Юрий Олефиренко" е прехвърлен в Украйна през 1994 г., където е преименуван на "Кировоград". Корабът е въоръжен с реактивна система за залпов изстрел с неуправляеми ракети. Той може да побере до 150 военнослужещи, 250 тона товари и до 10 бронирани машини. Ден преди това беше съобщено, че корабът е бил ударен, което е довело до пожар, след което BC се е взривил.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Американският журналист Хинкъл: "Русия и Китай са последните бастиони на истината и свободата в свят, страдащ от пробуждане на глобалистката тирания."

128

Анонимен

преди 11 месеца

Пак глупости на търкалета с евтина пропаганда. В момента се извършват изкопни работи под щаба на украинското разузнаване след попадение на Кинжал в бункера им. Не съобщават за оцелели (поне засега) нито от украинците, нито от (около) 20 натовски куратори и съветници които са били вътре. Относно Патриот- ите - Вече и двете батареи са при Бандера да го пазят.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Професора, писал тая плява да не би да я е писал намирайки се на поредно лечение в психиатрично заведение ?

126

Анонимен

преди 11 месеца

"Една от отдавна свършилите руски ракети тресна Щаба на ГУР. Друга отдавна свършила ракета разплеска супер-дупер американския Патриот" ------------------------ , ако продължим списъка ще видим, че в нощта срещу 30 май, руснаците успешно калиброваха пристанището в Одеса, където бе потопен последният украински десантен кораб "Юрий Олефиренко", бяха ударени складове с оръжия/боеприпаси и Центъра за специални морски операции. Край Нмелницки бе калибрована военно-въздушна база.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Анализът е на професор Марк Галеоти е стар. Днес на територията на украинското военно разузнаване в Киев се извършват мащабни изкопни работи. Откопават това, което е останало от бункера след руското калиброване от 28 май.

124

КаскетЯ

преди 11 месеца

Рашисткото ГРУ са силни само в България за сега!

123

Анонимен

преди 11 месеца

Упс

122

Анонимен

преди 11 месеца

Тук явно плащат на кило написани букви, затова има такива дълги чаршафи които не си струват времето да се четат.

121

Е?

преди 11 месеца

Само авторката явно си вярва че има украинско ГРУ? Има ЦРУ и мосад а укрите са пушечно месо

120

Абе

преди 11 месеца

Една от отдавна свършилите руски ракети тресна Щаба на ГУР. Друга отдавна свършила ракета разплеска супер-дупер американския Патриот. Пак да потретя, Руснаците свършиха ракетите още миналата година.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Руското ГРУ предричаше военна операция за 2 дена, очакраха народа в Украйна да ги посрещне с хляб и сол, пък армията да се предаде почти без бой.

118

Анонимен

преди 11 месеца

До до 126 Абе, не знам, ама в Нова Украйна гърмят складове с оръжие, не в Русия.

117

до 126

преди 11 месеца

Момче, не знам какво става с десантния ти кораб, но какво става с Масква? Най-обикновени, нискотехнологични дронове направиха за смях цялата ПВО на просия. Кинжали, минжали, уями янко.

116

333

преди 11 месеца

Украинските служби гръмнаха Керченския мост и избиха стотици колаборационисти. Руските служби излъгаха Путин че, в Украйна го чакат с цветя , а не с дживелини.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Абе, хора, вие да не сте правоприемник на вестник Стършел? Ако не сте и искрено вярвате на това, което превеждате и публикувате е проблем, който се решава само в психиатрични клиники.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Момчета какво стана с най-модерния десантен кораб на Украйна онзи ден? В автобуса бабите казаха, че го ударил Кинжал, те питаха - нали украинците сваляха кинжалите?!