44

Тъпо и точка

преди 10 месеца

Абе вие едно грамотно заглавие не можете да формулирате бе... журналайки

43

Анонимен

преди 10 месеца

"Ердоган спечели, губейки, защо старият президент победи на изборите?"------------------Защото САЩ публично подкрепиха опозицията. Никой нормален няма да търпи Вашингтон да им задава курса.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Спечели губейки е интересна конструкция ))) У всички случаи е по-добра от постиженията на наште политически юнаци, които в последно време непрекъснато губят печелейки ))

41

Анонимен

преди 10 месеца

"И в целия този дъ;ъг текст нито веднъж не се сспоменават атаките от САЩ чрез финасовите пазари" тос па и тойжпа

40

В момента

преди 10 месеца

Ситуацията в Туркестан е идеална за нас. Цените са като в България, но парите ни са повече щото сме мързеливи тарикати. А турците са търпелив народ и вместо да го изметат тоя продължават да се надяват, че палачинката ще се обърне от самосебеси.

39

М

преди 10 месеца

Дали ще дочакаме българският Ердоган?

38

Анонимен

преди 10 месеца

Все така да губят, печелейки, *** глобалисти!

37

Анонимен

преди 10 месеца

И в целия този дъ;ъг текст нито веднъж не се сспоменават атаките от САЩ чрез финасовите пазари, кото доведоха до силен спад на турската лира непосредствено преди втория тур. Не се споменава, че за да се спре срива на лирата са похарченио 8 нилиарда златен резерв, Атаките от страна на САЩ за дестабилизация на финансовата сфера продължиха и след обявяването на победата на Ердогам Да припомним: Самият Гутереш каза, че сегашната световна финасова система не е актуална, $ на САЩ НЯМА покритие никакво

36

Бай Дрън

преди 10 месеца

Забелязвате ли, защо Ердоган печели? Помагат му националисти, ислямисти, а и самият Ердоган е ислямист. Тук, в България, да сте видели националисти и консерватори да помагат? Не, либерали помагат на либерали, американски либерали помагат на български либерали без национални виждания и ето ви резултата-избори до дупка. Когато поне тримпартии се обявят за националисти и консерватори, тогава и ще имаме стабилно правителство. Само със слугинаж не става!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Топ заглавие!

34

Лузърз ТМ

преди 10 месеца

Ех тия дето все несправедливо и губещо побеждават, беее. То друго е Байдън, Шолц, ***, Сунак, които справедливо печелят и управляват демократично.

33

Анонимен

преди 10 месеца

И това, въпреки неистовите надежди на запада да отстрани неудобния човек.

32

Браво

преди 10 месеца

Това е човекът.

31

националист

преди 10 месеца

Еми щото и Бойко е най добрия премиер в историята на България кво значи стария новия тайпи ти си никой България иска своя лидер Борисов

30

Анонимен

преди 10 месеца

Много интересно. Всички русофили станаха туркофили, а Ердоган дори не е типичен диктатор, а си спечели мястото чрез честно избори, за разлика от тиранина Путин. Другарите добре ли са!? Знаят ли въобще какво искат и какви са им ценностите!? Хейтят демокрацията по принцип, а сега се късат да хвалят Турция, която се оказа ултра-демократична с почти 90% избирателна активност. Другари наистина, вие наясно ли сте със себе си!

29

Бай ти ганю

преди 10 месеца

До АнонименЕх бре маймунгер! Като ти налагали 500 г. ***, кат те клали 500 г., кат те исламизирали...?тебе от къде са окосили?

28

Анонимен

преди 10 месеца

***, пак ли скалъпвате лъжи? Кво стана, Мъск отиде в Белоградчик, Украйна спечели "войната", Путин умря, руските ракети свършиха и Ердоган загубил изборите. Ех, Гьобелс ряпа да яде. Няма един осъден за тия лъжи и пропаганди. И накрая се правите на жертви, много ви биели, заплашвали и държали някакъв си тон щото сте "специални".

27

Анонимен

преди 10 месеца

"Турското население не е с робско мислене, те не обичат да им налага отвън! " - Абе и те си йяха бая надупени, преди да им се покаже, че има и друг начин.

26

Хаоус оф фридъм

преди 10 месеца

Няма друга държава ,която да поеме 13 милиона имигранта,земетресения ,конфликти в съседите и икономика в разтеж...

25

Анонимен

преди 10 месеца

70 процента от турците се определят като националисти.... А територията иска да стане протекторат на УСА... никой не е национлист с малки изключения... Сите евроАтлантици ходят в посолството да им реди правителството и службите... Хахахахаххахах