12

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 11. В колата май слагаха глюкозофруктозен сироп, в пепсито трвбва да има захар, в обикновеното. Това, което са го кръстили Zero за мое учудване няма захар, но има аспартам. За съжаление, аспартамът изглежда се съдържа в повечето марки дъвки. Сещам се за една гръцка и една южнокорейска, които нямат.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Пия по 330 мл. кенче кока-кола и му казвам дозичка :D

10

Ако човек,след като

преди 11 месеца

прочете подобна статия,реши да приеме всичко насериозно,трябва да се качи високо в планината и да пасе трева.Всякакви други храни по еди или друг начин са свързани с недостатъците на цивилизацията.Да,сигурно пуканките са много вредни,ако не правиш нищо друго,а само седиш пред телевизора или лаптопа и отваряш пакет след пакет.Но един пакетпрез няколко дни?Дозата разделя лекарството от отровата. Всичко в умерени количества,гарнирано с физическа активност,е полезно и приятно.

9

моорския

преди 11 месеца

Царевичакоо с масълцеее ... кооличка за мишленцетооо .... 5 +

8

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

То в коя храна няма такива неща? Аз отдавна не вярвам на етикетите, особено био или "ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ". Дали храната е от тук или не, хайде поносимо е. Но биото със сигурност не е био, освен на цена.

7

Мхм

преди 11 месеца

Папайте, папайте и се търкаляйте. Какви бидони се търкалят в България..

6

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

Дай нищо да не ядем.Щом хората са ги яли до сега и нищо им няма значи няма проблем.

5

мда

преди 11 месеца

не знаех че напитката е храна !

4

Анонимен

преди 11 месеца

Хляб? Защо не се говори за хляб? В България яден по полоин хляб на човек на ден, всеки ден.

3

Анонимен

преди 11 месеца

"Преработени меса и колбаси" - АМи не си купувайте нещо, дето месото в него, би трябвало да е е по-скъпо на кило, отколктоо самото нещо!

2

Анонимен

преди 11 месеца

"Без значение дали са подсладени със захар или са с изкуствени подсладители, които обещават да не добавят калории към приема ви, не ги пийте" - Нали са длъжни да пишет, бе? Нали някои хора проверяват? Ко става?

1

Анонимен

преди 11 месеца

3 г бяхме под медийен фашизъм, така че мисирка дори за времето вече не слушам