62

Анонимен

преди 1 година

Нали, точно Радев смени службите със свои хора, веднага, след като бе избран? Тази чистка продължи и при Рашков, соцследователят, който продължи да "изчегъртва" службите и МВР, където постави свои хора, на ПП,ДБ, връщайки комунизма.

61

Червенушко

преди 1 година

Браво на Радев ,Възраждане (на Русия) и БСП(БКП) единствено те носят под ризите тениски с Рускота знаме!

60

Ха ха ха

преди 1 година

А КОЙ КАЗВАШЕ: " АКО ВСИЧКИ МИНИСТРИ БЯХА КАТО КИРИЛ ПЕТКОВ...!" в смисъл на ВЪЗХВАЛЯВАНЕ. ПРИ ТОВА - НЕЗАСЛУЖЕНО. А СЕГА - ОБРАТНОТО. БИЛИ ШАРЛАТАНИ. И народът го разбра, ама късно! Точно Ти участваш в Заблудата!! Поне се покай!

59

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е руска партия, чийто лидер Копейкин, е откраднал партийните субсидии.Не ми ги хвали. Никой не е помогнал толкова много на България, колкото ЕС и НАТО. Без тях, сега щяхме да бъдем руска военна база, командвана от Белград.

58

Щирлиц

преди 1 година

Да, ама не... Няма как ,,службите" да са на някого; по-скоро разните временно пребиваващи във властта са на подчинение на ,,службите". Защото това са си същите ченгета от ДС, т. е. от КГБ/ФСБ. А др. Радев е креатура и пРезидентура на др. Решетников. Следователно всички тези чужди агенти са подчинение на ул. Лубянка в Москва. Другарю Радев, хайде да не се лъжем, занем кой ви дърпа конците и откъде...

57

Анонимен

преди 1 година

Службите не били под негово ръководство - хехехехееее! Не знаехме, че Радев бил такъв майтпчия!

56

Мафията убива

преди 1 година

"Вече става ясно, че състоянието на правосъдната система по върховете е много тежко. Вчера зам.-главният прокурор Борислав Сарафов говореше страшни неща имало паралелна частна структура за проследяване, водена от главния прокурор Иван Гешев.

55

Обективно

преди 1 година

Не може да се прави Ала Бала само с ЕДИН участник!!! Затова се казва Ала - Бала !

54

Анонимен

преди 1 година

Защо им казва шърлатани на ПП? Да не би да са шътнали Пловдивския панаир?

53

Анонимен

преди 1 година

Колко са простии елементарни п*ките на Сорос и Козяк да мислят ,че Радев е (човек)на Москва.Радев е завършил обучение по политически въпроси в школа Максуел в САЩ.Същия играе ролята на (добрия)във филма със сценаристи и режисьори от Козяк.Ако не беше така ППДБ-ЛГБТ щяха ли да го подкрепят за втори мандат на президентските избори след като се разбра,че всичко което правят е съгласуано с посолството. В България има Възраждане от една страна и вскчки останали все мекервта на САЩ и Брюксел .

52

Помнещ

преди 1 година

Само аз ли помня, че след като назначи Шарлатаните, Радев ги научи да газят Конституцията, да са брутални в лъжите, да газят законите и институциите ,и да не носят никаква отговорност ? За всичко щял да бъде виновни Борисов и Гешев, а Радев е чист, като девствена мома ? На всички им писна от този нелеп сценарий!

51

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 1 година

Радев от доста време управлява страната,защото той назначава МС.Но не казва как този МС прие членовете на бордовете да си увеличат заплатите, далаверите в енергетиката и пр.Той възприе Пиара-Севди.Казва на мисирките какното казва и си тръгва.Той е най-големият виновник за свалянето на правителството.Вижте,че за мутри вече не говори,а 12г.трудно могат бързо да бъдат поправени.Да се прави на светец е нахално.Ако само малка част от това,което изнася "Афера"-този не е читав.

50

Корнел Нинов

преди 1 година

Радев един от най достойните членове останали от БКП!

49

Анонимен

преди 1 година

До 42 Радев не е спрял досега и една пратка за украйна, не се е възпритивил на американско присъствие в България////Няма право да спре, защото има решение на НС. Членка сме на НАТО и САЩ са ни съюзник.Неговите правителства отказват да дадат на Украйна танкове и самолети, нещо което направиха Полша, Словакия,Македония, а Чехия и Румъния бронирана техника. Радев работи България да е най-слабият съюзник за страните от НАТО.

48

Анонимен

преди 1 година

Той хубаво си приказва, ама ще им дава мандата. Е, кво да говорим повече!

47

Червенушко

преди 1 година

Пирин обещал Руско гражданство на Радев след края на мандата му за цялостния му принос в защита на Руските интереси !

46

Анонимен

преди 1 година

45 Радев, както и ПП,ДБ служат на този, който им дава постове, и пари, независимо, откъде идват те.

45

Анонимен

преди 1 година

България е американска колония и всички са на отчет там, дори възраждане. Аман от контролирани партии и президенти. Гръм да ви удари всичките. Господ да ви убия, съсипахте всичко.

44

Анонимен

преди 1 година

40 Проблемът не е само в "съгласуване в посолството", а това че именно, "посолството" ни натресе самонадеяни и нагли некодърници във властта, като Кирил Петков, Асен Василев. Лена, Лорер, Христо Иванов, Атанас Атанасов и компания. Които са свързани с Маджо, Нексо, Бобокови, черепа, Цв.Василев...

43

д-р Радева

преди 1 година

Адаша по фамилия да каже кой му предложи шарлатаните за министри в служебния кабинет. Там е генезиса и разковничето на това което наблюдаваме тези дни.