116

Анонимен

преди 10 месеца

каза човек, запознат с въпроса

115

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Русофилите не разбират от икономика, няма да разберат как действат ограниченията за внос и износ. Само че не се притеснявайте - и Русия да се разпадне или да се изпари, ресурсите пак ще си бъдат в земята и ще има кой да ги копае.

114

Мда

преди 10 месеца

Математически погледнато арабите правят състояние от тъпите европейци!Които плащат скъпо и прескъпо пак този руски петрол! Как разбраха и къде е гаранцията какъв петрол и деривати се продават в Европата?! Сигурно по надписите на тубите, а?!Европейците май се оказахме най-прости от всички, американците си въртят тихичко далаверите, купуват директно от Руснаците с отстъпка, ама така е като кьорави водят слепци!

113

До 126

преди 10 месеца

Математически погледнато, арабите печелят от тъпите руснаци! Ама щом е за пропагандата, нека да печелят от тъпите европейци! Аиде така да е!

112

Ей Арабелите пак

преди 10 месеца

намазаха ей. От тъпите европейци се печели най-добре.

111

До 124

преди 10 месеца

Нищо не плащаш на руснаците! Те прибират трохите! В момента Русия така са е удупила, че не знае, кои е вътре в нея в момента! Китай си я пляска всеки ден, сега и арабите я почват!

110

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха, своя го изпращала в Европа...а да не би да изпраща руския в Европа, което е по-вероятно. И какво, пак плащаме на руснаците за петрол, но допълнилно и за посредници...ето това са ви санкциите! Покъртително *** европейска политика!

109

Пимбълбери Джеймстин

преди 10 месеца

Май май ... Ще има цветна революция и пеним се кара демокрация.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Русия е най великата нация в цялата галактика! Всичко те са измислили и всички умни и достойни хора са руснаци! Имат най-чистата вяра и най-хубавата азбука! Най-красиви са, най-богати и най-силни! Най-хубавите коли са руските, най-хубавите луксозни стоки са руските, имат най-хубавата кухня! Петрола им е най-хубав! Богоизбрана нация, жалко че не съм руснак!

107

118

преди 10 месеца

При полужение, че това им е основният доход, мислиш ли че не им дреме???

106

До 118

преди 10 месеца

А....какво мислиш и дреме на русия за това като находищата са техни и имат в изобилие?

105

До младен

преди 10 месеца

Цената в момента на петрола е 75 долара за барел, токова е била в края на 2021,когато даже не ви е минавало през ума, че ще има война! Европа пак си купува горивото на същата цена! Русия продава на 35 долара барела, защото има санкции, разбираш ли въобще от математика! Единственият губеш е Русия! Ако няма санкции, те пак ще си го продават на Европа на 75 долара, толкова ли е сложно, че не вдявате!

104

Анонимен

преди 10 месеца

е учат се от нас- скъпа руска газ съсс посредници а тръбите за унгария и австрия с евтина руска газ преминават през българия - само че има голяма разлика - те печелят а ние губим

103

младен

преди 10 месеца

Ха ха ха..не по врат а по шия :)Арабите консумират ефтиният руски, а на гайропа дават скъпият арабски. Кой е на далавера а???

102

Хахаха

преди 10 месеца

От арабският петрол не излиза дизел!?! Хахахахахахахаха! Абе вие сериозно ли бе! От тяхният нефт излиза домати и краставици, а от руският чист дизел! Хахахаха! WTF!

101

Хахаха

преди 10 месеца

Германия е в рецесия а не Русия!?! Хахахахахаха! Най краткият виц! Момче, ти от коя планета си? Разликата от Мюнхен и Москва е точно толкова, колкото между Мерцедес и Москвич! То бива глупости да се пишат, ама такива волни съчинения са направо срам за автора!

100

Касимов

преди 10 месеца

Доходите на расиюшка от фосили са с 20% надолу спрямо предвоенните нива. Това води до сериозен бюджетен дефицит. Само натрупани резерви и свръх икономии в определени сфери като здравеопазване и образование все още държат положението да не настъпи хипер инфлация.

99

Българин

преди 10 месеца

Наивните русофилчета продължават да си мислят, че ние купуваме скъп петрол! Цените на петрола достигнаха до цените преди войната, с единствената разлика, че Русия продава на стотинки на араби, китайци и индийци! В момента цената е същата, каквато беше преди войната, какво толкова не можете да разберете, просто Европа прескочи Русия, 2+2=4

98

хаахааааа...

преди 10 месеца

А дизела пак е руски.

97

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 98...ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХААААААААААААА................